Concert Mike Godoroja & Blue Spirit pe 23 octombrie Ateneul Tatarasi

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

23 octombrie Ateneul Tatarasi

 

Duminică, 23 octombrie 2016, la Ateneul din Iași, începând cu ora 19.00, Mike Godoroja & Blue Spirit vă invită la un concert live de excepție.
Spectacolul spune o poveste despre blues și rock, country, jazz și muzică progresivă puse în valoare de instrumentele expresive și inedite (banjo, mandolină, dulcimer, slide guitar, bouzouki, kazoo etc) și claviaturi din perioada de aur a rock-ului și blues-ului care crează sonorități vintage-moderne (orga Hammond a lui Jon Lord sau Keith Emerson, orga Vox Continental a lui Ray Manzarek (The Doors), clavinetul D6 pe care l-a facut celebru Stevie Wonder sau pianul Fender Rhodes al lui Chick Corea).

Pe scenă vor dialoga două generații de artiști: Mike Godoroja și Othello(Florentin Milcoff), parteneri artistici de o viață la care se adaugă toboșarul Dan Socheri, care aduce substanța și nota legendară a muzicii rock-blues a anilor ~70 și garda tânără alcătuită din ghitaristul Alin Paun, basistul Andrei Iorga și sound-designer-ul Henry Demi, poli-instrumentiști și exploratori ai teritoriilor muzicale actuale.

Mike Godoroja & Blue Spirit s-au impus pe scena romanească prin blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești, prin colaborarea cu alți artiști importanți ca Iris sau Felicia Filip și prin inspirația cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, în care spectatorul e invitat să participe direct la poveste.

concert mike godoroja blue spirit acustic blues night

“Suntem onorati sa cântăm la Iași, vă promitem o seară cu dragoste de muzică și de oameni și vă rugâm sâ aveți o viața frumoasă!” ne-a declarat Mike Godoroja, parafrazând una dintre celebrele lor melodii.
Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio și televiziune dedicate muzicii și artiștilor și a fost producatorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în Romania pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15RON și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; www.ateneuiasi.ro