Irina Rimes & Band pe 22 octombrie in Time Out

Irina Rimes & Band

22 octombrie Time Out

 

Cu vocea ei senzuală și visele ei colorate, Irina își aduce hit-urile, band-ul și talentul la Iași pentru a înfierbânta și mai tare sufletul petrecerii de sâmbătă. Hai s-o ascultăm aproape și să îndulcim toamna, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 23:00, în Time Out !

DJ SET: ANDREW RIDDLE

irina rimes time out

Recent si-a lansa ultimul videoclip: “VISELE”. Cine este  ea? Se numeste Irina Remesh si s-a nascut in Soroca, Republica Moldova. S-a mutat mai intai in Chisinau. Si-a facut ucenicia in ale cantatului pe la diverse concursuri si festivaluri unde a dovedit ca are talent pentru muzica. In Republica Moldova este cunoscuta ca artista Irina Remesh, asa cum este  trecuta si in buletin. De cand s-a mutat in Bucuresti si-a gasit nu unul ci doua nume de scena. Daca auziti de Irina Rimes ceea ce firesc ne duce cu gandul la LEE ANN RIMES sa stiti ca este vorba de Irina Remesh. Un alt nume de scena este IRRA, de cand cu proiectul IRRA.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!