Concert Aniversar Byron pe 11 noiembrie Casa de Cultură a Studenților

Concert Aniversar Byron

11 noiembrie Casa de Cultură a Studenților 20:00

 

Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România, și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri.

Fiți alături de byron în această toamnă în turneul aniversar de 10 ani! Pentru patru date din turneu, la Cluj, Timișoara, Iași și București, trupa a pregătit un show deosebit, cu invitați speciali și o componentă multimedia modernă și imersivă!

Concertul aniversar de la Iași va avea loc vineri, 11 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților (str. Vasile Conta nr. 30). Biletele costă 30 de lei până pe 28 octombrie (număr limitat de bilete), 40 de lei după aceea și 50 de lei la intrare în seara concertului. Mai multe informații în curând!

Concert aniversar byron 10 ani la Iasi

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).