iasi 365 2018 logo 4

IAŞI Guitar Festival 2016

18 - 19 noiembrie Casa de Cultură a Studenţilor

 

IAŞI Guitar Festival 2016 vă invită la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului, în intervalul 18-19 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor Iași.

Invitat special al acestei ediţii este maestrul Maxim BELCIUG, care va susţine un Recital inedit de Chitară Clasică.

 

Iubitorii de muzică pe acorduri de chitară se pot bucura în acest an de participarea la MasterClass-uri, Workshop-uri, Concerte şi un Concurs Național de Chitară Electrică, după cum urmează:

Vineri, 18 noiembrie 2016

ora 16.00 - MasterClass de chitară electrică “Guitar blues harmony” susţinut de Iarina Copuzaru & Andrei Roșulescu (Cluj), (locuri limitate).

ora 18.30 - Recital extraordinar de Chitară Clasică susținut de maestrul Maxim Belciug, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi (intrarea liberă).

In deschidere vor cânta Dan Alexandru Arhire (Iași), Eugen Toboș (Suceava), Răzvan Lupu (Suceava) și Alexandru Ciobanu (Botoșani). Dan Alexandru Arhire va lansa teza de doctorat intitulată “Ipostaze chitaristice în creația lui Joaqin Rodrigo”.

Sâmbăta, 19 noiembrie 2016

ora 14.00 - Concurs de Chitară Electrică, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași (intrarea liberă).

Fişa de înscriere la concurs şi Regulamentul Concurslui de Chitară Electrică se regăsesc pe site-ul evenimentului: www.iasiguitarfestival.ro. Juriul este format din personalități marcante ale lumii chitaristice din România: Andrei Roșulescu (Cluj), Nicu Patoi (București), Daniel Dragomirescu (Suceava), Dan Spînu (Iași) și Petran Paveliuc (Iași).

festival chitara noiembrie 2016

ora 17.30 - Workshop de prezentare YAMAHA susținut de chitaristul Nicu Patoi (București), Foaier Casa de Cultură a Studenților Iași;

ora 18.00 - Festivitatea de premiere & Gala Laureaţilor, Recital de chitară electrică interpretat de Andrei Ipate şi Concert sustinut de Orchestra de Jazz și Muzică Ușoară a Universității de Arte "George Enescu" Iași - FICS Jazz & Pop Orchestra - coordonată de lector univ. dr. Dan Spînu, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi (intrarea liberă).

Parteneri: Primăria Municipiului Iaşi; Yamaha.

Din aceeasi categorie

Festivalul National Concurs FOLK’N’IAȘI 11-13 mai 2018 Casa de Cultura a Studentilor

Concert Grasu XXL 4 mai 2018, Fratelli Lounge & Club

Concert Richard Clayderman 23 aprilie 2018 Sala Polivalenta

Concert C.A.S.H. 27 aprilie 2018, Underground Pub

Concert Bosquito 21 aprilie 2018, Underground Pub

Recital Vasile Seicaru 29 aprilie 2018, Ateneul Iasi

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares