Concert de colinde Stefan Hrusca - Acasa de Craciun 13 decembrie 2017 Teatrul National Vasile Alecsandri

Concert de colinde Stefan Hrusca - Acasa de Craciun

13 decembrie 2017 Teatrul National Vasile Alecsandri

 

Asa cum ne-a obisnuit de ceva ani incoace Stefan Hrusca revine acasa de pe meleaguri indepărtate, pentru a incalzi inimile romanilor cu cele mai frumoase colinde cantate de el. Astfel, in luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.

Fanii ieseni il vor putea asculta pe indragitul artist pe 13 decembrie 2017, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi. Cei prezenţi la întâlnirea cuStefan Hrusca vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore, melodii precum “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Florile Dalbe”,  “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.

Concert de colinde cu Stefan Hrusca - Acasa de Craciun

Cântate mereu cu aceeaşi sensibilitate, colindele interpretate de Stefan Hruşcă şi-au dobândit statutul de veritabilă tradiţie autohtonă a sărbătorilor de iarnă. Concertele se numără printre cele mai longevive evenimente reiterante, de pe piaţa din România: inaugurată în anul 1991 seria concertelor de Crăciun susţinute de Ştefan Hruşcă va fi pusă în scenă pentru a XXV-a oară în acest an.

Momentul va fi marcat printr-un playlist format din cele mai îndrăgite colinde, aduse în faţa publicului de-a lungul vremii de cantautorul originar din inima Maramureşului.

Pretul biletelor : 100 lei / 80 lei.

Rezervări pentru bilete se pot face la telefon: 0749-052.323.

Biletele se pot procura de la agenția Casei Studenților IASI.

Program agenție: luni-vineri : 10-19; sâmbătă : 10-17; duminică: închis.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!