Decembrie 04, 2023

Concert Bosquito in Iasi

21 aprilie 2018, Underground Pub

 

Trupa Bosquito a fost fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, muzica abordată fiind un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe, de la muzica ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard-rock.

În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum cinci albume.

concert bosquito Iasi aprilie 2018

În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii sai au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioada au lansat şi piesa „Întuneric în culori”, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică, iar apoi au revenit în România, unde au cântat în deschiderea concertului Shakira. Piesa „Pepita”, un cover după o piesă populară mexicană făcuta celebră în anii ’60 de grupul Luis Alberto de Parana & Los Paraguayos, a adus trupei un val imens de popularitate.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!