Concert Fara Zahar, 20 mai 2018, La Baza, ora 21:00

Concert Fara Zahar

20 mai 2018, La Baza, ora 21:00

 

Fără Zahăr acustic – un concept muzical dulce-amărui care îmbină, pe acorduri simple, puţinele aspecte ale vieţii românului, despre care încă se mai poate râde cu poftă. 20 mai, ora 21:00, La Baza.

 Folk alternativ, rock acustic, tăt ce trebă!
 Bobi Dumitraş – chitară, voce, glume.
 Bobo Burlăcianu – chitară mai scumpă, voce mai bună.

concert fara zahar 20 mai 2018

Acces 25 lei, pe baza rezervării la tel. 0332 408 146 (după ora 15:00)

Fara Zahar este o trupa de muzica si umor, abordand mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Stilul formatiei se construieste parodiind mediul rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime si violuri, manelism etc

Trupa Fara Zahar se naste in anul 2001, la initiativa lui Bobo, acesta fiind si cel care va da numele formatii. Trupa isi incepe activitatea in Cenaclul Moldavia, cenaclul de muzica folk al Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, unde are loc primul contact cu scena si publicul studentesc.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!