Concert Iuliana Beregoi 3 iunie 2018, Amfiteatrul Palas

Concert Iuliana Beregoi

3 iunie 2018, Amfiteatrul Palas, ora 18:00

 

Mixton Music iti aduce Iuliana Beregoi Live Concert , un mega show conceput special pentru tine. Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei aparea in cel mai special vlog al Iulianei.

concert iuliana beregoi amfiteatrul Palas iunie 2018

Vei avea parte de mega suprize oferite de Iuliana si invitatii ei speciali. Vei vedea cum filmul Lara prinde viata in jurul tau, intr-un show interactiv care te va tine cu sufletul la gura.

Pentru cei care nu o cunosc, Iuliana Beregoi este originara din Moldova si s-a facut cunoscuta, dupa ce a facut senzatie in show-ul „Vocea Rusiei Junior“. In finala concursului Iuliana a interpretat piesa „Lupii“ a cantaretei Adda care a fost inspirata din folclorul romanesc.

Iuliana a urcat pe scena purtand un costum national, iar interpretarea sa a cucerit publicul fiind aplaudata şi acompaniata de cei prezenţi în sala.

 

Preturile biletelor: 50, 100 lei.

Biletele se gasesc online pe si in reteaua : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro

Organizatori: Mixton Music.