Concert Trupa SPAM, 7 iunie 2018, La Bază

Concert Trupa SPAM

7 iunie 2018, La Bază

 

Știți și cine suntem și cum cântăm.
După concertul din ianuarie am mai adunat niște noutăți și niște viață. Pentru a doua oară în 2018 în Iași, Trupa SPAM, pe 7 iunie, în Bază.

Trupa SPAM este o trupă românească cu un stil muzical pozitiv şi versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale. În cântecele lor, acestia vorbesc despre probleme sociale, despre dragoste, despre ei, toate acestea  într-un stil ironic care a devenit deja marcă în urechile celor care i-au ascultat în aparițiile live din ultimii ani.

concert trupa spam la baza iunie 2018

Primul album intitulat “Drumul” a fost lansat in anul 2015, fiind nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități. Albumul a obţinut premiile „Albumul Anului 2015” şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.

În toamna anului 2017 au lansat cel de-al doilea album, Facem Dragoste, material primit foarte bine de fani.

Trupa SPAM are in componență pe Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Ciprian Diaconu, Tudor Olaru, Eugen Toboș.

Preț bilet: 30 lei
Relații și rezervări la 0332408146 / după ora 15.00
Rezervările se fac odată cu achiziționarea biletelor, pe care le găsiți în Bază.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!