Festivalul Rocanotherworld, 22-24 iunie 2018, Pârtia De Schi și Genesis.

Festivalul Rocanotherworld

22-24 iunie 2018, Pârtia De Schi și Genesis.

 

Festivalul Rocanotherworld 2018 va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în paralel în 2 locații din Iași: la pârtia de schi și Galeria Genesis. În cele trei zile de festival, în cele două locații sunt așteptate peste 50.000 de persoane, atât din România cât și din țările din jur. Pentru ediția a III-a, organizatorii Festivalului Rocanotherworld propun un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie.
Ca și la primele două ediții, pârtia de schi - ​un amfiteatru între dealuri, va găzdui scena pentru cele trei zile de muzică rock, iar Galeria Genesis ​din zona fostei Fabrici Moldomobila va fi spațiul experiențelor senzoriale. Această zonă a fost transformată în ultimul an de comunitatea artiștilor ieșeni într-o galerie de artă murală. Pe parcursul celor trei zile organizatorii vor pregăti workshopuri pentru artiști, instalații de artă contemporană, zone de relaxare, street food, scene de muzică indie și electronică, alături de alte activități creative.
Festivalul Rocanotherworld se poziționează ca un eveniment caritabil care încurajează și promovează legăturile interumane și dezvoltarea comunității.

festivalul Rocanotherworld iunie 2018

Donațiile ediției din 2018 vor fi direcționate către Hala FIX - cel mai mare teatru independent din țară și un fond pentru artiștii independenți​.
“Rocanotherworld va fi întotdeauna un eveniment cu, despre și pentru alții, de aceea intenționăm să susținem an de an cauze diferite, care pot avea un impact real și constructiv asupra societății.
Dorim ca ediția din 2018 să fie un liant între lumi și medii distincte, iar creativitatea, arta și exprimarea liberă să fie manifestate sub toate formele lor. Vă invităm pe toți să #rocanotherworld alături de noi și să vă regăsiți în acest festival altfel! ”, declară Patricia Butucel - Director Festival Rocanotherworld.

Despre Festivalul Rocanotherworld

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Bilanțul ediției din 2017

În luna iulie 2017, Festivalului Rocanotherworld a adunat 25.000 de participanți pe pârtia de schi din Iași.
Această ediție a reunit 68 de artiști de trupe rock, DJ și artiști contemporani, care și-au donat onorariile pentru a sprijini cauzele festivalului. Pe scena de pe pârtia Copou au urcat trupe precum Firma, Subcarpați, Cred că sunt extraterestru, Pinholes, Luna Amară, Soundopamine, Fine It's Pink, Implant pentru Refuz,The Kryptonite Sparks, byron, Robin and the backstabbers, The Mono Jacks, Orkid și mulți alții. Muzica electronică s-a auzit non-stop în zona de agrement Ciric, la Skin Social. În urma evenimentului, donațiile au fost distribuite către Asociatia Max Dog din Popricani (4.600 lei), Asociația Toto - prietenul animalelor din Miroslava (4.600 lei), Adăpostul Târgu

Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!