Concert Loredana & Banda Agurida, 30 iunie 2018, The Beach Bar

Concert Loredana & Banda Agurida

30 iunie 2018, The Beach Bar

 

Beauty is always in the details. Look hot, be cold. The best love is unexpected. The best moments happen without a reason. No one is you & that is your super power. Don't be afraid to shine!

Loredana & Banda Agurida @The Beach Bar | #Live | 30 iunie 2018 | Doors open 10:30PM

Loredana combină muzica tradițională românească cu tonuri moderne și electrice, într-un etno fusion în care diluează jazz, pop, rock, punk, funk, hip-hop într-un nou sound integral, ca un fel de radio magic care sincronizează mai multe frencvențe și voci cu instrumente din trecut și viitor, un fel de blend al genurilor muzicale contemporane, punând în valoare o colecție întreagă de melodii extraordinare.

concert Loredana beach bar Iunie 2018

Access by tickets only.
Event fees: 49 Lei early booking | 70 Lei at the entrance
Tickets also available Madison Palas, Tribeca - Pub & Charcoal Grill, La Corniche Palas, Czech In - Resto Brewery, Fenice Palas

Biletele se găsesc și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în toată rețeaua fizică iabilet.ro/retea, începând de la 29 lei, în număr limitat. Un simplu click aici https://bit.ly/2JGwwTr

Info & Reservari: 0799-107.979 Mesele rezervate se pot ocupa până în ora 23:30, în seara evenimentului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!