Concert Alexandra Uşurelu, 20 iulie 2018, Amfiteatrul Palas

Concert Alexandra Uşurelu

20 iulie 2018, Amfiteatrul Palas, ora 20:30

 

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”. A urmat „La capătul lumii”, primul său album, distins cu premiul ”Cel mai bun album al anului 2015”.

concert alexandra usurelu palas mall iulie 2018

Mircea Vintilă, Bobby Stoica, Mariano Castro, Blue Noise, Vunk, Narcisa Suciu, Dan Byron sunt doar câţiva dintre muzicienii cu care Alexandra Uşurelu a împărţit scena. ”Ceva se întâmplă cu noi”, „Suflet, rămâi pur” sau „La capătul lumii” sunt câteva din cele mai iubite melodii ale sale.
Biletele se pot achizitiona de la Centrele Info Palas Mall si online prin butonul de mai jos

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!