Concert Smiley Iasi - Confesiune, 30 octombrie 2018, Sala Polivalenta

Concert Smiley - Confesiune

30 octombrie 2018, Sala Polivalenta, ora 19:30

 

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase si poarta numele ultimului album.

concert smiley 30 octombrie 2018 Iasi

Marti, 30 octombrie este ziua când Sala Polivalentă din Iași se va transforma in scena inedită a concertului lui Smiley: #Confesiune. Momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică și show. Artistul va cânta cele mai indrăgite piese din intreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

Smiley care este unul din cei mai indrăgiți cântăreți români, a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. In cadrul carierei solo, Smiley a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017)in care a abordat diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

* *Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.