Decembrie 04, 2023

Concert 3 Sud Est, 24 octombrie 2018

Concert 3 Sud Est

24 octombrie 2018, Teatrul Luceafarul

 

Dupa ce a lansat hituri precum “Stele” si “Cine esti?”, 3 Sud Est & SE Band va invita la un show live emotionant, un mix de bucurie si nostalgie. Vom face o calatorie muzicala in timp din 1998 pana in 2018.

Fiecare copil cu varsta pana in 7 ani, insotiti de un adult, beneficiaza de intrare gratuita, fara a avea un loc alocat.
Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe iabilet.ro

Concert 3 Sud Est Iasi 24 octombrie 2018

Una din formatiile de succes a anilor 90, 3 Sud Est a revenit pe scenele romanesti in anul 2014, dupa ce formația s-a desființat în anul 2008. Lansarea single-ului – ”Emoții” a fost punctul de repornire a celor de la 3 Sud Est, dupa lunga pauza muzicala pe care au avut-o.

 

 

Formatia este alcatuita din Laurentiu Duta , Viorel Sipos si Mihai Budeanu , cel mai cunoscut nume fiind cel al lui Laurentiu, care lansa in 1993 piesa "Cifre" si sustinea un recital in cadrul Festivalului de la Mamaia. La sfarsitul anului 1997, Laurentiu renunta la cariera solo, infiintand - alaturi de Viorel si Mihai, care cantau in duo sub numele de "Original Dance" - un nou grup. Asa s-a nascut "3 Sud Est".

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!