Concert Mircea Baniciu si Jul Baldovin, 27 noiembrie 2018

Concert Mircea Baniciu si Jul Baldovin

27 noiembrie 2018, Ateneul Iasi

Ateneul din Iasi va invita marţi, 27 noiembrie, ora 19:00, in sala mare de spectacole “Radu Beligan” la un eveniment muzical cu parfum aparte: Mircea Baniciu şi Jul Baldovin LIVE.

Mircea Baniciu este indiscutabil una dintre cele mai bune voci din istoria rock-ului românesc
Nascut la 31 iulie 1949 în Timișoara, Mircea Baniciu a fost solistul vocal al celei mai importante trupe rock de la noi, Phoenix, și chitarist și solist vocal al altor câteva formații extrem de îndrăgite: Pasărea Colibri, Abra și Pasărea Rock (unde cântă astăzi), asta fără a mai pune la socoteală impresionanta sa carieră solo.

Concert Mircea Baniciu Jul Baldovin 27 noiembrie 2018

Iulian Baldovin, sau Jul, cum îi spun prietenii, s-a născut la 6 iulie 1979 la Iaşi şi cântă la chitară de la 13 ani. Jul Baldovin şi-a început cariera muzicală în 1992, ca instrumentist sau backing vocal în diferite proiecte, având colaborări cu artişti precum Ovidiu Mihăilescu, Cătălina Beţa, Sorin Minghiat, Maria Gheorghiu, Dinu Olăraşu, Berti Barbera şi Nicu Paţoi.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 50 lei și pot fi achiziționate pe Eventbook , librăria Humanitas, de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!