Concert Mihai Banica - Te iubesc femeie, 22 martie 2019

Concert Mihai Banica - Te iubesc femeie

22 martie 2019, Sala Polivalentă

 

Cu multă bucurie, anunțăm că Ștefan Bănică susține pentru al 9-lea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

Concertul va fi un regal al emoţiilor, iar Ştefan Bănică va face o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste compuse şi interpretate în întreaga sa carieră.

Vă așteptăm la emoționantul spectacol, în data de 22 martie, la Sala Polivalenta din Iasi, de la ora 19.30! Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino cu cei dragi şi cântă împreună cu Ştefan: „Te iubesc, femeie!”

concert Mihai Banica Te iubesc femeie 22 martie 2019

Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună unește generațiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale.

Bilete: VIP – 189 lei; Categoria 1 – 139 lei; Categoria 2 – 99 lei; Categoria 3 – 69 lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro Ora acces: 18:00. Ora show: 19:30