Lansare album Iris - "Lumea toată e un circ", 29 martie 2019

Lansare album Iris - „Lumea toată e un circ”

29 martie 2019, Ateneul din Iasi

 

IRIS revin la Iași în cadrul turneului „Lumea toată e un circ” - Vineri, 29 Martie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Concertul se va derula sub motto-ul „Lumea toata e un circ”, titlu
inspirat de albumul cu același nume, lansat în octombrie 2018. Această nouă producție este o reinventare a trupei și oferă un nou suflu muzical ce se îmbină perfect cu acordurile clasice marca IRIS, inspirând și cucerind noua generație a publicului rock, dar și susținători de-o viață ai formației.
Albumul include 14 piese noi înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

Lansare album Iris martie 2019 iasi

Pe parcursul a mai bine de o ora jumatate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formației, în care acordurile muzicii vor face ca auditoriul să experimenteze multiple sentimente și stări inspirate din realitatea contemporană.

IRIS sunt:
Nelu Dumitrescu – tobe (membru fondator)
Costi Sandu - voce
Andrei Balasa - chitară solo
George Costinescu - chitară bas
Relu Marin - clape

Bilete pe: https://ateneuiasi.ro/ticketsys-event/iris-lumea-toata-e-un-circ-29-03-2019-1900/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!