Concert Trupa 9, 28 aprilie 2019

Concert Trupa 9, 28 aprilie 2019

Concert Trupa 9

28 aprilie 2019, Acaju

 

În perioada sărbătorilor vom avea un orar special dar și un eveniment aparte. Îi avem ca invitați pe prietenii de la Trupa 9, o trupă în componența căreia se află și Laur, barmanul & stâlpul nostru de 7 ani încoace.
"De la Subcarpați la Jay-Z și de la Queen la Vița de Vie, am pregătit un setlist pentru toate gusturile, din care nu vor lipsi și piesele proprii Trupa 9!
Ia-ți prietenii și cheful de distracție iar noi îți promitem un show de zile mari!"

Biletele costă 20 RON și se găsesc
- în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești
- la locație în seara evenimentului.

concert trupa 9 mai 2019 Acaju Iasi

Despre trupă:

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live și entertaining existente în acel moment, abordând un repertoriu inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

Începând din 2018, Trupa 9 a început să compună piese proprii, primele fiind “Două amintiri” și “Printre sute de pahare”. În martie 2019, grupul a devenit cunoscut la nivel național după ce melodia-imn "#șîeu", compusă alături de rapperul Vikloth pentru campania “ România vrea autostrăzi”, a devenit virală pe Internet iar trupa a bifat prezența la cele mai importante televiziuni și radiouri din țară.

SUBSCRIBE : https://www.youtube.com/channel/UC6ftdX6-9FjoAApB1kFdbdg