Concert Trupa 9, 28 aprilie 2019

Concert Trupa 9, 28 aprilie 2019

Concert Trupa 9

28 aprilie 2019, Acaju

 

În perioada sărbătorilor vom avea un orar special dar și un eveniment aparte. Îi avem ca invitați pe prietenii de la Trupa 9, o trupă în componența căreia se află și Laur, barmanul & stâlpul nostru de 7 ani încoace.
"De la Subcarpați la Jay-Z și de la Queen la Vița de Vie, am pregătit un setlist pentru toate gusturile, din care nu vor lipsi și piesele proprii Trupa 9!
Ia-ți prietenii și cheful de distracție iar noi îți promitem un show de zile mari!"

Biletele costă 20 RON și se găsesc
- în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești
- la locație în seara evenimentului.

concert trupa 9 mai 2019 Acaju Iasi

Despre trupă:

Trupa 9 s-a înființat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live și entertaining existente în acel moment, abordând un repertoriu inedit, amplu și care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

Începând din 2018, Trupa 9 a început să compună piese proprii, primele fiind “Două amintiri” și “Printre sute de pahare”. În martie 2019, grupul a devenit cunoscut la nivel național după ce melodia-imn "#șîeu", compusă alături de rapperul Vikloth pentru campania “ România vrea autostrăzi”, a devenit virală pe Internet iar trupa a bifat prezența la cele mai importante televiziuni și radiouri din țară.

SUBSCRIBE : https://www.youtube.com/channel/UC6ftdX6-9FjoAApB1kFdbdg

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!