Concert Delia - Ultra Live Show Delia, 4 iulie 2020

Concert Delia - Ultra Live Show Delia

4 iulie 2020, Fratelli Lounge & Club

 

Haide, mai BABYYYY!

Sa ZAMBIM :) Pentru ca e timp perfect pentru VESTI FABULOASE si pentru a ne aminti cu totii " CUM ERA...INTR-UN LOC IN CARE ERA CUM ERAAAA?" Cu DELIA, normal, intr-un ULTRA LIVE SHOW marca FRATELLI! La iarba verde, in Inima Orasului (PARC PALAS).

Si daca tot e vreme de iesit la aer, de respectat reguli, dar mai ales de TRAIT FRUMOS indiferent de incercarile vremii, ne-am gandit sa dam un rand-doua-trei-o suta de aplauze pentru una dintre cele mai mari artiste ale ROMANIEI si sa facem cel mai tare OUTDOOR SELFIE al ultimelor luni, IMPREUNA.

Ce am pregatit: DELIA > > LIVE > > PE SCENA FRATELLI amplasata in PARCUL ANSAMBLULUI PALAS la data de 4 IULIE, de la 20.00.
Ce Avem bifat, cu siguranta: un show memorabil care respecta toate recomandarile enuntate de catre autoritati pentru aceasta perioada, masurile de distantare sociala, igiena si legile in vigoare.

concert delia ultra live delia show iulie 2020

🥁🔊FRATELLI Dj.Team of the night : DJ KidMike & ToniTonini ne vor face incalzirea ♥

Detalii eveniment si achizitie bilete de la 79 Lei la Fratelli Lounge & Club :
>> 0758.55.11.11
>>0756.56.11.11.
*Locurile sunt limitate si intrarea se face doar pe baza biletului achizitionat anterior de la Fratelli Lounge & Club.

p.s.: Ramaneti responsabili si ....
"Lasa pe flow, pedala din nou
Sa-ncepem cu show
Sa-l facem ca nou
Fresh, fresh, sa para misto."

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!