Concert Speak Floyd - ”Outside the Wall”, 2 septembrie 2021

Concert Speak Floyd - ”Outside the Wall”

2 septembrie 2021, RocknRolla

 

Trupa-tribut Pink Floyd din România, live pe scena RocknRolla, în 2 septembrie!
Speak Floyd vine pentru prima dată în Iași cu show-ul extraordinar "OUTSIDE THE WALL"- o parafrază a clasicului album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Artistii ne-au pregatit atât compoziții de pe albumul “The Wall”, cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.
Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.
Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni din Transilvania se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect.În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

Concert Speak Floyd Outside the Wall septembrie 2021

Pe parcursul anilor, Speak Floyd au abordat maniera de “concert concept” în care și-au propus să interpreteze albumele de referință ale Pink Floyd exact la modul cum exista în original.
Astfel, în 2016 are loc prezentarea “Welcome to the Machine Tour”- replică fidela a albumului “Wish you were here”, concert înregistrat de TVR Cluj și intens promovat.
Apoi, pe 1 Martie 2018, exact la 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark Side of the Moon”, Speak Floyd lansează proiectul omonim.

Pe 30 noiembrie 2019 s-au împlinit 40 de ani de la lansarea dublului album “The Wall”, așa că Speak Floyd au sărbătorit acest fapt printr-un show aniversar, exact ca în original in perioada 30 nov 2019-11 ian 2020.
O muncă extrem de complexă și de ambițioasă, un proiect foarte greu dar și foarte frumos.

Pe parcursul celor aproximativ 2 ore de spectacol vor rula proiecții produse special de către artistul clujean Calin Chiorean care este și cel care a creat visual ID si brandingul Speak Floyd.
Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:
Dudu Isabel - vocal, percutie
Sandy Deac - clape, voce, acoustic & electric guitars
Kovacs"Kovi" Laszlo - electric & acoustic guitars
Razvan Rotis - tobe si percutie
Tudor Pop - bass
Edi Raita - clape
Gentiana – lead & backing vocals
https://www.facebook.com/speakfloydlive

Preț bilet: 50 lei
Biletele se vor pune în vânzare în seara evenimentului, la intrare, începând cu ora 19.
Eveniment realizat cu sprijinul WEMBLEY CROWN

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!