Decembrie 06, 2023

Concert André Rieu - "Together Again", 28, 29 august 2021

Concert André Rieu - "Together Again"

28, 29 august 2021, Cinema Ateneu

 

Together Again este noul concert al lui André Rieu și poate fi urmărit numai în cinematografe! Regele Valsului a ales personal momentele sale preferate, melodii din spectacole de musical, arii de operă și numere de dans de pe scenele întregii lumi.

Multe dintre aceste momente nu au mai fost niciodată difuzate pe marile ecrane! André a adunat laolaltă artiști din întreaga lume într-un spectacol global ce vă va face să râdeți, să cântați și să dansați. Sunteți invitații lui André la o călătorie în jurul lumii, din Sāo Paolo până la Mainau, din București, în Mexico City, Amsterdam, Melbourne sau Istanbul.

Alăturați-vă prietenilor, familiei și apropiaților dumneavoastră și urmăriți un spectacol cu adevărat unic.

Concert Andre Rieu Together Again august 2021

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!