Festivalul Jazz City 2021, 27 - 29 august 2021, Grădina Palas

Festivalul Jazz City 2021

27 - 29 august 2021, Grădina Palas

 

Atunci când auzi Iași, instantaneu gândul îți zboară la un spațiu cultural important din România. La o viață culturală și socială colorată. La dragostea pentru muzică, pe care o poți întâlni oriunde mergi, la spiritul tânăr al unui oraș studențesc.
Iași este gazda primei ediții de #JazzCity, un festival ce propune iubitorilor de muzică o călătorie pentru toate simțurile într-un spațiu inedit cu artiști efervescenți.
Credem că a venit timpul ca orașul nostru să își regăsească strălucirea culturală de odinioară. Astfel, adunăm oamenii de seamă în Grădina Palas între 27 - 29 August pentru a petrece ultimul weekend boem de vară în acorduri de jazz. 9 artiști ne vor umple sufletele cu muzica lor și ne vor purta în această călătorie.
"Jazz is there and gone. It happens. You have to be present for it. That simple." (Keith Jarrett)

Jazz city Festival Gradina Palas Iasi 2021

9 Artiști de Jazz
Organizatori: Barbă Lată Events, Asociația Blueberry
Partener principal: CGM, George by BCR
Parteneri: Teo's Cafe, Ness Digital Engineering, ALTEN Delivery Center Romania , Wink Public Media, Palas Mall, Shooters, Wembley Crown, Rose Mary, Vinurile ZAZ, Iqos, Brainia, Zizinare la prețul de 25 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

www.facebook.com/Jazzcityfestival