Concert Om la lună - "Back in Iași", 25 septembrie 2021

Concert Om la lună - "Back in Iași"

25 septembrie 2021, Amfiteatrul Palas

 

om la lună revine la Iași, pe 25 septembrie 2021, de la ora 19:30 pentru încă un concert la Amfiteatrul Palas. Pentru că ne-am simțit atât de bine împreună în iulie la lansarea albumului nostru am hotărât să repetăm experiența, la final de septembrie. Un fel de “la cererea publicului”, doar că de data asta ar fi “la cererea formației (absolut îndrăgostită de Iași) și a publicului” Abia așteptăm să ne revedem în Amfiteatrul minunat.

om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.

concert om la luna Amfiteatrul Palas septembrie 2021

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat Dans – primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună. În 2021, om la lună a lansat primul album complet – În caz de om la lună, strigati “om la lună stânga/dreapta, după caz – album pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj-Napoca.

Concertul se va desfășura respectând toate regulile în vigoare, limitând participarea publicului la 70% din capacitatea amfiteatrului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!