Concert Simfonic cu Orchestra Simfonica si MARK MAST, 25 februarie 2022

Concert Simfonic cu Orchestra Simfonica si MARK MAST

25 februarie 2022, Casa de Cultură a Studenților

 

Vineri, 25 februarie 2022, Orchestra simfonică a Filarmonicii MOLDOVA din Iași, condusă de dirijorul german MARK MAST, va prezenta un program cu două lucrări de referință. Concertul se va desfășura începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Iași, în condițiile respectării restricțiilor pandemice.

In program
Ludwig van Beethoven – Uvertura Egmont, op.84;
Antonin Dvořák – Simfonia nr.9 în mi minor, op.95, “Din lumea nouă”.

Concert simfonic orchestra mark mast 25 februarie 2022

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, permite participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!