Magia Serii în Sunet și Lumină, 22 septembrie 2023

Magia Serii în Sunet și Lumină

22 septembrie 2023, Esplanada Palatului Culturii

 

Gala în aer liber, Magia Serii în Sunet și Lumină, ajunsă la a XII-a ediție, va avea loc vineri, 22 septembrie 2023, pe Esplanada Palatului Culturii, începând cu ora 20:00.
Devenit un eveniment de tradiţie, mult aşteptat ȋn fiecare an, spectacolul care îi aduce pe scenă pe îndrăgiții artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi, va avea un program inedit.

Gala va cuprinde o selecție de duete, terțete și sextete din cele mai faimoase lucrări lirice, momente coregrafice din balete celebre și pagini orchestrale din opere renumite.
Regalul artistic interpretat de soliștii, corul, corul de copii, baletul si orchestra Operei ieșene, va fi completat de lasere și focuri de artificii.

magia serii in sunet si lumina iasi 2023

Vă invităm să fiți părtașii celui mai important eveniment liric din capitala Moldovei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!