iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Concerte in Iasi

Concert Mircea Baniciu si Jul Baldovin

27 noiembrie 2018, Ateneul Iasi

Ateneul din Iasi va invita marţi, 27 noiembrie, ora 19:00, in sala mare de spectacole “Radu Beligan” la un eveniment muzical cu parfum aparte: Mircea Baniciu şi Jul Baldovin LIVE.

Mircea Baniciu este indiscutabil una dintre cele mai bune voci din istoria rock-ului românesc
Nascut la 31 iulie 1949 în Timișoara, Mircea Baniciu a fost solistul vocal al celei mai importante trupe rock de la noi, Phoenix, și chitarist și solist vocal al altor câteva formații extrem de îndrăgite: Pasărea Colibri, Abra și Pasărea Rock (unde cântă astăzi), asta fără a mai pune la socoteală impresionanta sa carieră solo.

Concert Mircea Baniciu Jul Baldovin 27 noiembrie 2018

Iulian Baldovin, sau Jul, cum îi spun prietenii, s-a născut la 6 iulie 1979 la Iaşi şi cântă la chitară de la 13 ani. Jul Baldovin şi-a început cariera muzicală în 1992, ca instrumentist sau backing vocal în diferite proiecte, având colaborări cu artişti precum Ovidiu Mihăilescu, Cătălina Beţa, Sorin Minghiat, Maria Gheorghiu, Dinu Olăraşu, Berti Barbera şi Nicu Paţoi.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 50 lei și pot fi achiziționate pe Eventbook , librăria Humanitas, de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Concert Ion Suruceanu

27 noiembrie 2018, Casa de Cultura a Studentilor

 

Marți 27 noiembrie, începând cu ora 20:00, sunteti invitati de catre Teatrul Naţional de Operă şi Operetă “Nae Leonard” la un spectacol plin de muzică şi voie bună, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

“Sarut, femeie, mana ta” îl va readuce la Iasi pe îndrăgitul cântăreţ Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii. Atmosfera va fi întreţinută de soliştii: Mihai Anton, Mariana Pisică si Cristina Vasopol , acompaniaţi de orchestra de revistă a teatrului, dirijată de Nicolae Mantu.

Interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu s-a născut pe 9 septembrie 1949, în localitatea Suruceni, Ialoveni. După absolvirea şcolii din sat, şi-a continuat studiile la Colegiul de Muzică “Ştefan Neaga” (1964-1967), unde a studiat pianul şi fagotul. În acea perioadă, a fost invitat ca solist în formaţia “Noroc”, condusă de Mihai Dolgan. Ulterior, timp de zece ani, a activat în diferite formaţii muzicale: 1970-1973 – interpret în orchestra de muzică uşoară “Bucuria”, în 1974 – solist al formaţiei “Contemporanul”. A lansat albume, a înregistrat sute de piese și a cutreierat multe ţări. Este Artist al poporului (din 1990) şi Cavaler al Ordinului Republicii (din 2004).

concert Ion Suruceanu 27 noiembrie 2018

Interpretul îşi selectează piesele îndrăgite cu multă pasiune, unele din ele sunt interpretate ani sau decenii la rând, devenind şlagăre îndrăgite, pentru altele îşi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu mulţi profesionişti şi compozitori importanţi.

Între 1994 şi 1998, datorită popularităţii sale, a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Într-un interviu, Ion Suruceanu mărturiseşte: “De 20 de ani, nu pot scăpa de porecla “Celentano din Moldova” ori “Celentano sovietic”. Am căpătat-o, nu cu ajutorul melodiei “Nezabudka”, ce are mai bine de douăzeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Când mi-a dat piesa “Nezabudka”, Veaceslav Dobrînin nu ştia că va deveni un hit”. Printre melodiile pe care tot românul le fredonează se numără “Ce seară minunată!”, “Cumpăraţi flori!”, “Ninge floarea de tei” sau “Sărut, femeie, mâna ta!”.

Rezervări bilete la telefon: 0749-052.323.
Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor.
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00,
Sambata: 10:00 - 17:00,
Duminica: inchis.
Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare. Pret: 70 lei.