Noiembrie 21, 2019

Concerte in Iasi

Concert Mihai Banica - Te iubesc femeie, 22 martie 2019

Concert Mihai Banica - Te iubesc femeie

22 martie 2019, Sala Polivalentă

 

Cu multă bucurie, anunțăm că Ștefan Bănică susține pentru al 9-lea an consecutiv concertele “Te iubesc, femeie!”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație!

Concertul va fi un regal al emoţiilor, iar Ştefan Bănică va face o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste compuse şi interpretate în întreaga sa carieră.

Vă așteptăm la emoționantul spectacol, în data de 22 martie, la Sala Polivalenta din Iasi, de la ora 19.30! Dacă vrei să petreci o seară cu adevărat specială, vino cu cei dragi şi cântă împreună cu Ştefan: „Te iubesc, femeie!”

concert Mihai Banica Te iubesc femeie 22 martie 2019

Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spunea: „muzica bună unește generațiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline ale concertelor sale.

Bilete: VIP – 189 lei; Categoria 1 – 139 lei; Categoria 2 – 99 lei; Categoria 3 – 69 lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro Ora acces: 18:00. Ora show: 19:30

Concert byron, 15 martie 2019

Concert byron

15 martie 2019, Acaju

 

Esența Acaju stă și în oamenii iubitori de muzică. Pe 15 Martie 2019 îi au ca invitați pe byron, iar în deschidere vor concerta Adam’s Nest.

Ne bucurăm de o serie de concerte, organizate alături de prietenii Acaju de la Showberry, sprijinite de SCC Services Romania și promovate cu ajutorul oamenilor ce deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Open doors: 20:00. Concert Adam’s Nest: 21:00. Concert byron: 22:00

concert byron 15 martie 2019

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și iarna trecută au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

Adam’ Nest a apărut la Iași în 2017. Inițial au fost 2 – Rusu Răzvan Nicolae, chitară și voce, și Vlad Alui Gheorghe chitară, tobe, voce. Cu sufletul deschis au adoptat un basist în decembrie 2017, pe Gabriel Belcescu. În primăvara anului 2018 au lansat primul EP ”Adam’s Nest EP”, pregătind al doilea material discografic în primăvara anului 2019.

Biletele vor fi disponibile în rețeaua iabilet.ro (în număr limitat). ⋆ 40 de lei early bird.  ⋆ 50 de lei late bird.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează