Ianuarie 20, 2020

Concerte in Iasi

Concert Fuego "S-a aprins o stea" 10 aprilie 2016 Casa de Cultura a Studentilor

Concert Fuego "S-a aprins o stea"

10 aprilie 2016 Casa de Cultura a Studentilor

 

Asociaţia "Alternative Culturale" Iaşi prezintă turneul naţíonal "S-A APRINS O STEA", susţinut de îndrăgitul artist PAUL SURUGIU – FUEGO.

Entuziasmat, Fuego promite un spectacol interactiv, în care şi publicul va fi parte a show-ului, intrând în povestea sa, un fragment din tot ce înseamnă suflet românesc, dragoste, emoţie şi muzică de calitate.
"Toată lumea caută, oferă şi strânge stele. Eu vreau, anul acesta, să le creez!
Vom aprinde la propriu stele de muzică, vom cânta împreună şi ne vom da seama că indiferent de câte s-ar schimba în lume, de vremurile apuse, vom rezona întotdeauna la ce-i frumos.

concert fuego Iasi 10 aprilie 2016

Spectacolul acesta mă va prezenta în ipostaze diferite, dar pe care ştiu sigur că le-ndrăgiţi. Vreau să fiu una cu publicul meu, să-i pot arăta că nu-l dezamăgesc.
"S-A APRINS O STEA" e mai mult decât o poveste. E o legendă cu tâlc, înţesată din muzici de-odinioară, aduse în prezent, din cântece uitate, dar și din cele nemuritoare, din şlagăre, noi cântece de-ale mele şi premiere.
Vreau o sărbătoare, un festin al primăverii şi-al muzicii româneşti.
Să ne aprindem steaua!"

Biletele pot fi procurate de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, informaţii aflaţi sunând la numărul de telefon: 0746.774.204.

Concertul va spune, pe ritmuri spectaculoase, câteva dintre cele mai de succes poveşti muzicale ale românilor. Se va aprinde "steaua" muzicii autohtone, o inspiraţie care ne-a dăruit în ani, tot felul de poveşti ce ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile, ne-au delectat, ne-au uimit, unit şi ne-au emoţionat.
Fuego va interpreta, într-un spectacol 100% live, timp de două ore, alături de band-ul său, melodii de neuitat, cântece vechi, de peste 100 de ani, dar şi cele mai frumoase, fredonate şi difuzate şlagăre din cei 20 de ani de cântec.
Cum nici un proiect al lui Fuego nu vine fără surprize, acesta ne promite, pe lângă caracteristica-i emoţie transmisă, piese în premieră, genuri diferite, dar şi un show minimalist cu elemente speciale. Atmosfera va fi una de sărbătoare, a primăverii, a renaşterii a tot prin muzică.
Paul Surugiu vrea să aprindă în sufletul fiecăruia, prin muzica sa, prin tot conceptul spectacolului, o stea.

Autor: Fuego's Blog - Fan Club Fuego România

Concert Dirty Shirt 9 aprilie

Concert Dirty Shirt

9 aprilie

 

Dupa lansarea ultimului material discografic intitulat ”Dirtylicius”, maramuresenii de la DIRTY SHIRT (formatie ce s-a aflat pe primul loc in preferintele publicului la Metalhead Awards 2016, categoria «Best Romanian Metal Album 2015»), vor sustine mai multe concerte atat in tara cat si in strainatate.
”Dirtylicius” a primit recenzii forte bune din partea revistelor de specialitate, atat din tara cat si din strainatate si poate fi ascultat la urmatorul link :
https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/dirtylicious-2015

Formatia a tinut sa precizeze :
”Dupa evenimentele tragice de anul trecut, ne-am dorit mult ca turneul din 2016 sa fie unul special, de aceea, am organizat o serie de concerte alaturi de prieteni vechi, alaturi de care nu am cantat de ceva vreme, precum Targ3t, Implant Pentru Refuz sau God. De asemenea, consideram ca e important sa sustinem trupele tinere, fapt pentru care am invitat cateva din cele mai bune trupe aparute recent pe scena metal romaneasca : For The Wicked, E-an-na si Invader. In aceasta primavara vom avea cateva "iesiri" in strainatate, cu trei concerte in Franta. Vom reveni la Ampérage din Grenoble, de data asta in deschidere la pionerii electro djent, The Algorithm si speram sa confirmam in curand un concert important la Lyon. Miniturneul francez va culmina pe partiile de la Deux Alpes, la Snow Fest, alaturi de Suie Paparude, Subcarpati, Grimus, etc.

concert la Iasi 2016

Cel mai mare eveniment din aceasta primavara este Sofia Metal Fest, Dirty Shirt fiind pentru prima data in Bulgaria, alaturi de nume "grele" ale scenei metal internationale : Kreator, Paradise Lost, Tiamat, Finntrol, etc. Vor urma evenimentele estivale, avand deja mai multe festivaluri confirmate, atat in tara cat si in strainatate,ce vor fi anuntate in viitor. Ne vedem la concerte!”

Info si bilete :

9 Apr – Dirty Shirt, God, For The Wicked …@ Iasi
Eveniment: https://www.facebook.com/events/220757928266624/

Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin

str. Traian Demetrescu, nr. 9
Sector 3, Bucuresti (Zona Metrou Timpuri Noi / Nerva Traian)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează