Ianuarie 24, 2020

Concerte in Iasi

Spectacol retragere din activitate Maria Ciobanu 15 martie Sala Polivalenta

Spectacol retragere din activitate Maria Ciobanu

15 martie Sala Polivalenta

 

Pe 15 martie ciocârlia Cântecului românesc se retrage Maria Ciobanu, împreună cu toți copiii, în spectacolul „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!”

Maria Ciobanu, “ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate printr-o serie de spectacole grandioase, care vor avea loc in perioada 9  - 15 martie in mai multe localitati din tara.

Intitulat sugestiv „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” evenimentul se prefigurează a avea o mare încărcătură emoțională, mai ales că va avea loc în luna dedicată mamei și femeii.

Evenimentul face parte din programul national-cultural “Arta contra Drog 2016”, un proiect initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” si CIADO Romania, Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informeaza publicul asupra riscului consumului de droguri si ofera o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber, invitand spectatorii sa consume arta.

Maria Ciobanu este un fenomen al folclorului românesc. Uimitoarele performanțe vocale ale artistei au fost recunoscute de la începutul carierei, aducându-i în scurt timp de la debut supranumele de “ciocârlia cîntecului popular românesc”. Cântecul care i-a adus nemurirea în inimile românilor, “Lie, ciocârlie”, exprimă pe deplin harul aproape nepământean al artistei. Maria Ciobanu este reper si simbol in cultura românească, cu o carieră strălucită de peste 60 de ani, fiind distinsă cu prestigioase premii și distincții, între care Crucea națională Serviciul Credincios și având gradul de ambasador al României la ONU.

concert retragere maria ciobanu Iasi 2016

Moștenirea artistică pe care Maria Ciobanu o lasă neamului românesc este sporită de cei trei copii ai domniei sale, artiști de excepție ai scenei românești și internaționale: renumita soprană Leontina Văduva, adulată pe cele mai mari scene din lume; Camelia Ciobanu, artistă stabilită în SUA și Ionuț Dolănescu, copilul minune al celui mai celebru și iubit cuplu din toată istoria muzicală a românilor. Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu copiii domniei sale: Leontina Văduva, Camelia Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artiști valoroși, precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducător artistic şi orchestrator Valeriu Caşcaval, un maestru al ţambalului.

Românii sunt așteptați să-și onoreze Ciocârlia, care de peste 60 de ani le bucură sufletele cu trilurile neasemuite!

Pret bilet: 50 si 80 RON. Spectacolul incepe la ora 19.30.

Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero" 29 ianuarie Club Fever 21:00

Concert Lansare album ECHO "Doi Punct Zero"

29 ianuarie Club Fever 21:00

 

Pe data de 29 ianuarie 2016 sunteti invitati in Clubul Fever la concertul organizat pentru lansarea albului "Doi Punct Zero" al celor de la ECHO Invitat special : Sesu
Pret bilet : 20 Lei

Local Support:
DM:
https://www.facebook.com/mihai.mollner
https://soundcloud.com/doublem22
Si-a inceput activitatea ca dj in vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim si future house. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira şi Planet H.

lansare album fever ianuarie 2016

Padu
https://www.facebook.com/padu.dnb
https://soundcloud.com/paduu15/promo-mix
Padu si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.

Nibiru:
https://www.facebook.com/andrei.podoleanu
Nibiru este un dj tanar care si-a inceput cariera de aproape un an, stilul de muzica preferat de acesta este future house. El a avut ocazia de a pune muzica cu multi artisti ieseni la diverse evenimente cum ar fi Rap and Base, Blast off si alte petreceri, dar apogeul l-a atins la evenimentul Moonlight 2, unde a avut ocazia de a colabora cu Gojira&Planet H.

Matskey
https://www.facebook.com/razvan.matlinsche
Razvan Matlinsche aka Matskey, un artist local cu varsta de 17 ani, cunoaste lumea muzicii de cand era mic. Traieste in lumea muzicii de cand avea 7 ani. Totul a inceput de la un DJ Contest unde a trecut mai departe de preselectii, acesta a mai pus muzica la petreceri cu renume cum ar fi : Burn it on 1 si 2, Rap and base, Blast Off 2 si multe altele.

The Impaler

Mechaanisman
https://soundcloud.com/mechaanisman
https://www.facebook.com/mechaanisman
Mechaanisman sau Mechaa' cum ii spune lumea a intrat pe scena muzicala in urma cu 2 ani unde incepe sa puna pe la diferite petreceri locale. Genu abordat este Tech House dar in ultima perioada genurile cu , care incanta sunt Minimal-ul si Techno-ul.

MC Nosteam
https://www.facebook.com/NosteamMC
Nosteam sau „High duc” este cunoscut pentru stilul underground folclor pe care il practica cu multa pasiune, dar si de la viralul „Leapsa”. Acesta practica rap-ul inca din 2012, fiind unul din membrii fondatori „Studio ASA”. Pe langa pasiunea pentru rap, Nosteam este si un bun MC la evenimente de tip elctro, debutand in cadrul evenimentului ” Moonlight 2015″ alaturi de Gojira si Planet H. Viitorul sau suna tare frumos, joc si voie buna!!!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează