Ianuarie 24, 2020

Concerte in Iasi

Concert James Arthur 1 decembrie Palatul Culturii

Concert James Arthur

1 decembrie Palatul Culturii

 

Pe 1 decembrie sunteti asteptati la Palatul Culturii, de la orele 19 la un superconcert James Arthur

James Arthur este câştigător al concursului „X-Factor“ din Marea Britanie, în 2012.

James a avut probleme de-a lungul vieţii, părinţii lui au divorţat, iar el a fugit de acasă, însă muzica l-a ajutat să meargă mai departe şi să uite de tot ceea ce este rău.  A venit la audiţiile X Factor în ultimul minut, ghidat de un prieten care i-a spus că nu are nimic de pierdut dacă merge.

super concert james arthur la iasi

 

Concert FUEGO - Acasa de Craciun 19 decembrie Teatrul Luceafarul

Concert FUEGO - Acasa de Craciun

19 decembrie Teatrul Luceafarul 19:00

 

Asociaţia "Alternative Culturale" Iaşi prezintă turneul naţional de iarnă "ACASĂ DE CRĂCIUN", o poveste muzicală şi-un îndemn al reîntoarcerii acasă de sărbători, alături de cei dragi, venit din partea unuia dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti români - PAUL SURUGIU - FUEGO.

A devenit deja o tradiţie, de 10 ani, ca artistul să organizeze turneul naţional de colinde, prezentând, în stilu-i caracteristic, Crăciunul şi toate minunile din jurul acestuia. Concertul ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă petrecute în mijlocul familiei, la care revenim, an de an, pentru a ne reîmprospăta, la figurat, sufletul şi amintirile.

Spectatorii vor avea ocazia de a-l vedea pe Fuego cu gândul acasă, interpretând cele mai cunoscute cântece ale sale din perioada colindelor, precum şi noutăţi şi câteva surprize inedite, totul într-un show al bucuriei şi-al sunetelor pentru suflet.
Va fi acompaniat pe scenă de band-ul său, un grup de instrumentişti talentaţi, profesionişti, care-l vor susţine în cele două ore de spectacol live, în cadrul cărora momentele speciale se vor ţine lanţ.

concert Fuego Sarbatori 2015

"De ce... "ACASĂ DE CRĂCIUN"?
Pentru că mereu, acolo va fi cel mai bine. De acasă am plecat şi acolo am găsit, în fiecare an, de Sărbători, linişte, amintiri şi un fragment din copilăria lipsită de griji. Acasă ne găsim părinţii, iar cei care nu-i mai avem, putem rememora momentele petrecute alături de ei.
Spectacolul acesta este un îndemn al reîntoarcerii la origine. În fond, de ani şi ani, spiritul Crăciunului este simţit pe deplin, în familie, în spaţiul în care toţi cei prezenţi se bucură să fie acolo. Cred că, dincolo de tot ambalajul Crăciunului, de sărbătoarea religioasă, de tradiţii şi obiceiuri, unele mai vechi şi altele mai moderne, rămâne muzica sărbătorii, atât de lină şi sensibilă, şi emoţia revederii şi-a împlinirii de-a fi "Acasă de Crăciun".
Vă aştept să petrecem două ore în care muzica mea, aleasă cu greu de pe cele 9 albume de colinde, va fi în centrul atenţiei!"

 

Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol.

Totodată, în premieră, în foaierul fiecărei săli de spectacol, va fi organizată o expoziţie cu lucrările artistului Paul Surugiu, care mai nou pictează din pasiune. Parte din fondurile adunate vor fi donate unor cauze umanitare ce au în prim-plan copiii instituţionalizaţi şi persoanele vârstnice.
Tot în cadrul turneului, artistul va lansa şi un dublu DVD de excepţie, din cadrul emisiunii "Familia Favorit", pe care o moderează cu succes de aproape 8 ani, dar şi vestitul calendar pentru anul 2016, care va cuprinde peste 60 de fotografii cu picturile sale.
Informaţii aflaţi sunând la numărul de telefon: 0746.774.204.

Autor: Fuego's Blog - Fan Club Fuego România

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează