Ianuarie 20, 2020

Concerte in Iasi

Concert Cristi Minculescu Band 25 aprilie Underground Pub

Concert Cristi Minculescu Band

25 aprilie Underground Pub 21:00

 

Buna seara, prieteni!!!
Daca e vineri si e seara, daca mergi (mult prea!) linistit pe STRADA TA, inlantuit ca intr-un SOMN BIZAR, cautand-o pe BABY si a ei ULTIMA TOAMNA, daca deodata te intrebi CINE MA STRIGA IN NOAPTE, noi atat iti spunem: SA NU CREZI NIMIC! 
Adevarul a fost si va ramane in vocea notorie a lui Cristi Minculescu, pe care il intalnesti pe 25 aprilie la UNDERGROUND incepand cu orele 21:00!
Cea mai frumoasa fila a rockului romanesc, toate hiturile carierei si cele mai pure emotii sunt puse laolalta cu pasiune de CRISTI MINCULESCU& BAND intr-un concert pe care nu vrei si nu trebuie sa-l ratezi!

CRISTI MINCULESCU si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe), s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, CRISTI MINCULESCU& BAND, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau aristica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.

Concert Cristi Minculescu Band 2015

Anul 2014 a adus trupei participarea la o serie de concerte de anvergura, in aer liber, precum Galele Folk You din Bucuresti si Vama Veche, Aniversarea Bucuresti 555 Ani-Piata Constitutiei, Bucharest Christmas Market-Piata Universitatii, Festivalul Danube Rock-Galati, Revelion Focsani sau diverse zile de oras, dar si intalniri mai apropiate cu publicul ce a venit sa ii sustina in multe cluburi din tara.


CRISTI MINCULESCU& BAND asteapta cu nerabdare reintalnirea cu suporterii din Iasi, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: “Strada ta”, “Trenul fara nas”, “Pe ape”, “Ultima toamna”, dar si o serie de surprize: “Baby” , "De vei pleca", "Cine ma striga in noapte", “Sa nu crezi”, ”Somn bizar” etc


Fiti la curent cu cele mai noi si corecte informatii despre artist urmarind pagina oficiala de Facebook: 
https://www.facebook.com/Cristi.Minculescu.Oficial

Concert Tangerine 20 martie Teatru Fix

Concert Tangerine

20 martie Teatru Fix 22:00

 

Vineri, 20 martie, 2015 ora 22:00 Teatru Fix vă invită la un concert soul, funk, new jazz și r&b. Tangerine își va face debutul chiar la noi în cadrul unui show live de sunet, ritm și lumină. Printre piesele inedite din lumea soul-funk, își vor găsi locul și compoziții proprii cu armonii surprinzătoare și schimburi subtile de ritmuri. 

După concert, cei de la Tangerine vă invită să vă aduceți talentul și instrumentele la voi. Vom avea parte de un Jam Session efervescent cum n-am mai avut demult în FiX!

concert tangerine la teatru fix

Personalitatea muzicală a fiecăruia din cei patru membri ai Tangerine garantează un melanj deosebit de influențe stilistice interpretative:
• Sorina (voce) – timbrul cald este dublat de forța interpretării, iarinfluențele de jazz și blues dau culoare pieselor sacadate de funk
• Lucian (bas) – ca liant esențial între armonie și ritmică, basul precis și punctat cu linii deosebite de slap constituie structura de rezistență a pieselor
• Vlad (tobe) – ritmica bine înfiptă, sound-ul precis și jocul complex între toba mare și fus dau groove-ul care te împiedică să stai așezat
• Teo (chitară) – de la căldura sunetului clar de chitară jazz și până la complicate construcții de sunete cu ajutorul procesoarelor electronice, susținerea armonică și melodică a pieselor au o aură intrigantă.

Artist suport - 10 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

Poate vă interesează