Iulie 13, 2020

Concerte in Iasi

Concert Kratos 21 martie Bar The Gate

Concert Kratos

21 martie Bar The Gate 21:00

 

Sambata 21 martie 2015, in Bar The Gate: Kratos revine in Iasi dupa sapte ani! 

Formata in 1996 de Daniel Dron si incadrata in zona melodic gothic, trupa Kratos atrage rapid atentia publicului de metal. Castigatoare a numeroase festivaluri, Kratos inregistreaza in 1997 primul demo, "The essence", urmat in 1999 de albumul "Looking Behind the Mirror", scos sub egida Bestial Records.

De-a lungul anilor Kratos a punctat o serie de concerte si festvaluri grele, atat in tara cat si in strainatate, numele grele cu care trupa a impartit scena fiind Tiamat, Rotting Christ, Umbra Et Imago, Suicidal Angels. In afara tarii Kratos a participat la "Summer Nights Open Air" (Austria) si a sustinut un turneu in Bulgaria.

concert kratos iasi 2015

Actuala formula, stabila din 2012:

Daniel Dron (chitara, voce & orchestratii)
Monica Barta (voce & bas)
Iustin Petrescu (chitara)
Catalin Petrescu (tobe)

Concertul din 21 martie marcheaza primul concert Kratos in Iasi in care vor fi prezentate live piese de pe urmatorul album, prevazut sa fie lansat anul acesta. 

Pe durata evenimentului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. 

Pret bilet: 10 lei (de vanzare doar in seara concertului). Barul The Gate se gaseste la Galeriile Stefan cel Mare la demisol

Concert Petra Acker si Joel Holmes 21 martie Teatru Fix

Concert Petra Acker si Joel Holmes

21 martie Teatru Fix 21:00

 

Teatru FiX vă invită la o adevărată călătorie în lumea muzicii jazz, soul, gospel, muzica Africana și multe altele, având ca ghizi vocea pătrunzătoare a Petrei Acker și sunetele armonioase ale pianului lui Joel Holmes călătorie care se poartă sub numele de „Soul Experience TOUR” în toată țara.

În perioada 27 februarie – 22 martie, Pianistul nominalizat de doua ori la Grammy si câștigător al multor alte premii in muzica internațională, Joel Holmes, si solista de jazz, funk, soul, RnB Petra Acker vor susține un turneu care va include o serie de evenimente: concert, jam session si workshop-uri în diferite orașe din România. 

concert petra Acker joel holmes

În IAȘI, pe data de 21 MARTIE 2015, pe lângă concertul care va începe la ora 21:00, vor susține și două workshopuri, unul de voce, al Petrei Acker și unul de pian al lui Joel Holmes adresate tuturor iubitorilor de muzică, atât muzicieni cât și non-muzicieni, abordând o paletă largă de teme.

Joel Holmes va conduce workshop-ul său concentrându-se pe muzica și teorie, printr-o abordare modernă a stilurilor (influențe gospel, RnB, funk, soul, hip hop, world music etc.), solo piano, concepte versus tehnică, moduri de a exersa fără un instrument, pian si voce, pian și alte instrumente, toate dintr-o perspectiva filosofică si mereu având ca motto „Music is bigger than all of us”.

La rândul ei, Petra Acker va susține un workshop de voce adresat tuturor celor pentru care muzica este o modalitate de exprimare a sinelui, de trăire și de manifestare. Se va cânta liber, în cor sau solo, sub îndrumarea Petrei, și vor fi abordate tehnici vocale și diverse stiluri muzicale pentru explorarea cât mai multor fațete ale eului și personalității fiecăruia și pentru a găsi pentru fiecare dintre participanți bucuria și libertatea de a trai.

Suport act workshop: 30 lei
Suport act concert: 30 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!