Ianuarie 19, 2021

Concerte in Iasi

Concert Smiley - @Smiley_Omul, 12 decembrie 2019

Concert Smiley - @Smiley_Omul

12 decembrie 2019, Sala Polivalenta

 

Smiley da startul celui mai mare turneu: @Smiley_Omul.

Pregateste-te pentru un show care iti va capta simturile, care te va face sa dansezi, sa strigi, sa visezi, sa te simti liber de orice constrangere. Emotiile, povestile, momentele vor fi asa cum n-au mai fost.

Spectacolul va fi grandios, cel mai mare pus in scena vreodata de Smiley, unic in Romania. Luminile, proiectiile, intregul set, sunt pregatite special pentru a-ti oferi o experienta dincolo de muzica.

Concert Smiley la Sala Sporturilor din Iasi pe 12 decembrie 2019

Ai #liberlaemotii in 15 orase, ai liber sa simti tot ce vrei tu sa simti, sa fii ce vrei sa fii, in fata scenei sau pe ultimul loc din sala.

Muzica se simte!

Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Concert Vali Boghean Band, 12 septembrie 2019

Concert Vali Boghean Band

12 septembrie 2019, Ateneul Naţional Iaşi

 

Îndrăgita trupă din Chișinău, Vali Boghean Band ,revine la Ateneul Naţional din Iaşi, cu un recital live inedit !
Pe sufletul românului, şi întru cinstirea limbii române, muzica lor bucură inimile noastre la fiecare întâlnire şi ne surprinde prin diversitate şi sensibilitate.

Vali Boghean și-a înființat propria lui formație Vali Boghean Band, in anul 2009,  împreună cu Valeriu Cașcaval, Sandu Daraban și Oleg Lașcu. Mai tarziu s-au alaturat Gari Tverdohleb, Valentin Schirca, Gheorghe Postoronca și Radu Talambuță, Bogdan Turcan. Componența trupei s-a modificat de-a lungul timpului, au mai colaborat și Vitalie Țurcanu, Sandu Focșa. Muzica lui Boghean Band conține improvizații originale și este dificil de definit ca un gen specific, fiind o fuziune a Jazzului Balcanic, a Ethno-Estului European, a Folclorului, a Muzicii Orientale, a țiganilor, a elementelor clasice, toate combinate într-un mod modern.

Concert Vali boghean Band pe 12 septembrie 2019

In concertul live de pe 12 septembrie alături de Vali Boghean vă vor incânta cu sunetul muzicii de jazz Gari Tverdohleb, Sandu Daraban, Vadim Șinnic, Gheorghe Postoronca, Radu Talambuta, Bogdan Turcan, Valeriu Cascaval, Garryk Tverdohleb

Biletele, vor fi disponibile la Eventbook.ro, Ateneul National Iaşi, Librăria Humanitas (P.Unirii),incepând cu 12 august .

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!