Noiembrie 30, 2020

Concerte in Iasi

Super concert si artificii de Revelion 2020, Piaţa Palatului Culturii Iasi

Super concert si artificii de Revelion 2020

31 decembrie 2019, Piaţa Palatului Culturii

 

Cu ocazia trecerii în Noul An, Primăria Municipiului Iași își propune să ofere din nou ieșenilor tradiționalul concert și focuri de artificii.

„Am început în acest sens o achiziţie publică. Dorim să aducem câteva nume ale scenei româneşti pe care le-am găsit disponibile. Astfel, la concertul de Revelion vor veni Irina Rimes, trupa Hara, Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa No Stress și câțiva artiști ieșeni. Bugetul alocat Revelionului este unul rezonabil, mai redus decât cel de anul trecut. Desigur, vom avea şi focuri de artificii în zona Palatului Culturii”, a declarat primarul Mihai Chirica într-o conferință de presă susținută luni, 16 decembrie.

Concertul de Revelion va avea loc în Piaţa Palatului Culturii, de la ora 21.00, iar toţi artiştii vor avea un recital de minimum 45 de minute, cu excepţia lui Ovidiu Lipan Ţăndărică, care va susţine un recital de 15 minute.

 concert revelion 2020

În ceea ce priveşte scenotehnica, în faţa Palatului va fi montată o scenă modulară, dotată cu două extensii pentru instalaţia de sunet şi video. Scena va fi dotată cu o instalaţie de lumini şi un sistem video compus din două ecrane laterale.

Spectacolul va include, la miezul nopții, și focuri de artificii, sincronizate pe fond muzical personalizat, cu durata de minimum 10 minute. Vor fi trase cel puţin 2.000 lovituri, iar înălţimea exploziilor pe cer va atinge chiar şi 130 de metri.

Concert de Crăciun, Corul Angeli - Ingerii Craciunului, 18 decembrie 2019

Concert de Crăciun, Corul Angeli - Ingerii Craciunului

18 decembrie 2019, Cinematograful Victoria

 

Miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 18:00 vă invităm la un Concert de Crăciun susținut de Corul Angeli în Sala UNIRII (Cinema Victoria)!

Veți putea asculta Corul Angeli Junior, dirijor Mirela Palamariu, Corul Mini Angeli, dirijor Ovidiu Manolache și vă veți putea bucura de prezența invitaților speciali: soprana Ana Maria Donose, soprana Cristina Grigoraș, Mihai Dragoș Pintilii, Ana Hegyi și So Trupa!

Prezintă: Anisia Postolache și Gabriela Dobîndă!

concert ingerii Craciunului 18 decembrie 2019

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/ingerii-craciunului/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!