Iunie 22, 2021

Concerte in Iasi

Recital - Seara compozitorilor ruși, 16 august 2020

Recital - Seara compozitorilor ruși

16 august 2020, Grădină Botanică "Anastasie Fătu

"

Duminică, 16 august, de la ora 20:00, Opera Națională Română din Iași vă invită în splendida Grădină Botanică, să vă bucurați de un recital special cu romanţe, cântece tradiționale rusești, valsuri și creații aparținând marilor compozitori ruși.
Vă așteptăm alături de noi să ne umplem sufletul de voioșie, melancolie și bucurie, încântați de vocile îndrăgiților artiști ieșeni.
Biletele pentru recitalul Seara compozitorilor ruși vor fi disponibile începând de miercuri, 12 august, ora 12.00, pe site-ul www.operaiasi.ro și la Agenția Operei, situată în foaier.

seara compozitorilor rusi Opera iasi august 2020

Concert Directia 5 - "La apus", 7 august 2020

Concert Directia 5 - "La apus"

7 august 2020, Gradina Palas Mall

 

Directia 5 aduce la Iasi baladele tale de dragoste preferate. Vino sa le asculti intr-o atmosfera aparte, la apus, alaturi de cei dragi. Trupa care stie cel mai bine sa ne cante povestile de dragoste vine in orasul tau.

Spectacolul va avea loc in GRADINA PALAS MALL.

concert directia 5 pe 7 august 2020 Iasi

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fara griji, in care sa va simtiti in siguranta si sa va distrati alaturi de cei dragi – ca in vremurile bune.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!