iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Concerte in Iasi

Concert extraordinar “Venim acasă de Crăciun, cu voie bună și colinde”

14 decembrie 2018, Pavilion Artistic Piata Unirii

 

Spiritul și magia sărbătorilor de iarnă ne cheamă la drum cu cântece și colinde. Capela Corală Academică “Doina” condusă de Ilona Stepan, în data de 14 decembrie va face un popas muzical la Pavilionul Artistic din Piața Unirii, Iași.

Aici vom păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor și vom aprinde lumina în ochii și sufletele publicului drag de acasă cu un regal muzical de excepție.

concert colinde piata Unirii 14 decembrie 2018

Biletele au fost puse în vânzare la pretul de 10 lei

Concert folcloric caritabil - Din suflet de roman

13 Decembrie 2018, Ateneul Iasi

 

Luna decembrie este despre generozitate, dăruire și bucuria de a face bine!  Cu această ocazie vă invităm la un Concert folcloric caritabil Joi, 13 Decembrie 2018, ora 18:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, ce are drept scop strângerea de foduri pentru familiile de vârstnici nevoiași din Comuna Victoria.

Prin realizarea acestui spectacol, organizatorii doresc să ne întoarcem privirea către bătrânii noştri, “oamenii cu argint în păr şi aur în inimă”, pe care, din păcate, de cele mai multe ori, suntem prea ocupaţi să îi vizităm şi prea grăbiţi să îi ascultăm.

spectacol caritabil 13 decembrie 2018 ateneul Iasi

În program: Ansamblul “Teodor T. Burada” al Universității Naționale de Arte George Enescu, Iași, dirijor: Conf. Univ. Dr. Ciprian Chițu. Invitați: Constantin Bahrin, Ștefan Deaconița, Cristinel Iordachioaia, Biatrice Duca, Ionuț Urdeș, Robert Damian și Teofana Lența.. Prezintă: Biatrice Duca

Intrarea se baza de invitație constând într-o donație in valoare de 20 de lei.
Invitațiile se pot procura de la Biatrice Duca Contact: tel: 0746-823.203, Facebook Biatrice Duca.