Noiembrie 30, 2020

Concerte in Iasi

Concert Tapinarii - Lansare album "Sageata spre cer", 14 decembrie 2019

Concert Tapinarii - Lansare album "Sageata spre cer"

14 decembrie 2019, Underground Pub

 

Stimați intelectuali din Iași, Sâmbătă, 14 decembrie, Tapinarii vin prima dată în Underground pentru o seară specială. Aniversarea majoratului și lansarea noului disc - "Săgeată spre cer".

Cu versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire, Țapinarii își spun povestea de când erau tineri rebeli, pâna la stadiul de tătici responsabili.

Formația vocal instrumentală de două voci și o chitară - Țapinarii a împlinit 18 ani de activitate.

Are peste 1000 de concerte, participând la cele mai importante festivaluri din țară.

30 ron - acces general presale

Studenții beneficiază de reducere 50%, pe baza carnetului de student vizat si prezentat la intrare.

Concert Tapinarii Sageata spre cer 14 decembrie 2019

"Criza de 40"
https://youtu.be/axzGJV3LnUg

"Spune-mi pe nume" https://youtu.be/Q1vPMR3zjDM

Vă așteptăm cu drag, indiferent de starea civilă!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Concert caritabil de colinde, 16 decembrie 2019

Concert caritabil de colinde

16 decembrie 2019, Casa de Cultura a Studentilor

 

Lăsați-vă ademeniți de sunetul armonios al colindelor de Crăciun într-o luni seară, alături de Asociația Studenților Francofoni din Iași - ASFI.
Vă invităm la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, în data de 16 decembrie începând cu ora 19:00, pentru a vă umple sufletul de căldura unui Concert de Colinde în care arătăm că ne pasă.

Corurile ce e vor fi alături în această seară sunt:
- Ascensio
- Cor Misionar Învierea
- Ceata de mediciniști
- ASCOR

Vă așteptăm în număr cât mai mare, căci surpriza serii va fi rezultatul la o tombolă cu premii.

concert Caritabil de colinde 16 decembrie 2019

Intrarea este liberă iar activitatea este organizată în cadrul proiectului „Arată că-ți pasă!” și este caritabilă. În incinta locației se vor găsi cutii de donații. Toți banii strânși vor ajunge la Ancaar - filiala Iasi, pentru a le aduce copiilor și tinerilor cu autism de acolo puțin din magia Crăciunului.

De asemenea, dacă doriți să ajutați, dar nu puteți ajunge la eveniment, puteți contribui donând direct în contul Asociației. Titular cont: ASOC. STUDENTILOR FRANCOFONI IASI, IBAN: RO87RNCB0178160880160001

Luni seară ne pasă în note muzicale!

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!