Iunie 22, 2021

Concerte in Iasi

Concert Delia - Ultra Live Show Delia, 4 iulie 2020

Concert Delia - Ultra Live Show Delia

4 iulie 2020, Fratelli Lounge & Club

 

Haide, mai BABYYYY!

Sa ZAMBIM :) Pentru ca e timp perfect pentru VESTI FABULOASE si pentru a ne aminti cu totii " CUM ERA...INTR-UN LOC IN CARE ERA CUM ERAAAA?" Cu DELIA, normal, intr-un ULTRA LIVE SHOW marca FRATELLI! La iarba verde, in Inima Orasului (PARC PALAS).

Si daca tot e vreme de iesit la aer, de respectat reguli, dar mai ales de TRAIT FRUMOS indiferent de incercarile vremii, ne-am gandit sa dam un rand-doua-trei-o suta de aplauze pentru una dintre cele mai mari artiste ale ROMANIEI si sa facem cel mai tare OUTDOOR SELFIE al ultimelor luni, IMPREUNA.

Ce am pregatit: DELIA > > LIVE > > PE SCENA FRATELLI amplasata in PARCUL ANSAMBLULUI PALAS la data de 4 IULIE, de la 20.00.
Ce Avem bifat, cu siguranta: un show memorabil care respecta toate recomandarile enuntate de catre autoritati pentru aceasta perioada, masurile de distantare sociala, igiena si legile in vigoare.

concert delia ultra live delia show iulie 2020

🥁🔊FRATELLI Dj.Team of the night : DJ KidMike & ToniTonini ne vor face incalzirea ♥

Detalii eveniment si achizitie bilete de la 79 Lei la Fratelli Lounge & Club :
>> 0758.55.11.11
>>0756.56.11.11.
*Locurile sunt limitate si intrarea se face doar pe baza biletului achizitionat anterior de la Fratelli Lounge & Club.

p.s.: Ramaneti responsabili si ....
"Lasa pe flow, pedala din nou
Sa-ncepem cu show
Sa-l facem ca nou
Fresh, fresh, sa para misto."

Rocanotherworld, editia a 5-a, 24 - 28 iunie 2020

Rocanotherworld editia a 5-a

24 - 28 iunie 2020, Zona de agrement Ciric

 

BE CURIOUS, BE DIFFERENT, BE FOR OTHERS

15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași în perioada 24 - 28 iunie. Ediția din acest an a Festivalului Rocanotherworld va dura 5 zile, iar numărul maxim de participanți la concerte va fi de 500 de persoane/zi.

În fiecare seară, începând cu ora 18:30, pe scena de la The Secret, Ciric vor urca câte 3 trupe, astfel:
Miercuri, 24 iunie: Adam's Nest, Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers
Joi, 25 iunie: Lucia, Pinholes, byron
Vineri, 26 iunie: Fine, It's Pink, EYEDROPS, Argatu
Sâmbătă, 27 iunie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară
Duminică, 28 iunie: om la lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Rocanotherworld Iasi 2020

Cea de-a 5-a ediție Rocanotherworld va sta sub semnul siguranței și al solidarității:
”Încă de la prima ediție, Rocanotherworld a fost mai mult decât un festival. Este un loc, un timp și un spațiu în care oamenii se întâlnesc pentru a face bine celor din jurul lor. Cu atât mai mult cu cât trăim aceste vremuri nesigure, ediția din acest an va pune pe primul plan siguranța participanților și va promova solidaritatea. Dacă în anii precedenți trupele au concertat pro bono pentru a susține cauzele Rocanotherworld, a venit timpul ca noi să îi susținem în aceste vremuri.”, a declarat directorul festivalului, Patricia Butucel.
Biletele și abonamentele sunt în număr limitat și sunt disponibile prin rețeaua iabilet.ro:
https://rocanotherworld.iabilet.ro/
Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului. Festivalul își continuă tradiția caritabilă, cauza susținută în acest an fiind ajutorarea familiilor defavorizate din mediul rural din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, produse de curățenie și materiale sanitare necesare și obligatorii în această perioadă de pandemie.
Event FB: https://www.facebook.com/events/500264890676054/

Concertele vor respecta toate normele impuse de către autorități în această perioadă. Numărul participanților la fiecare concert nu va depăși limita de 500, intervalul orar de desfășurare a evenimentului nu va depăși 4 ore și se vor respecta regulile de siguranță și distanțare socială: măsurarea temperaturii la intrare, păstrarea distanței de 2 metri între persoanele care nu sunt din aceeaşi familie şi nu locuiesc împreună. De asemenea, fiecare persoană va purta mască de protecție.
Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!
Încă de la începutul pandemiei, organizatorii Rocanotherworld au spijinit cadrele medicale prin campanii de strângere de fonduri naționale, ce au venit în ajutorul liniei întâi. În urma campaniilor au fost donate echipamente medicale în valoare de 50.000 euro. #FondulDonatorilor, o inițiativă pornită alături de Asociația Trei Vieți, a implicat peste 300 de donatori individuali și companii private pentru susținerea medicilor din spitalele ieșene.
Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași, având drept scop revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.
Mai multe informații despre campaniile derulate se pot găsi și pe canalele Rocanotherworld:
Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/
Instagram: @rocanotherworld

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!