iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Concerte in Iasi

Concert Carla’s Dreams

11 decembrie 2018, Casa de Cultura a Studentilor

 

Un proiect muzical de văzut și ascultat măcar o dată live!

La radio, la TV, în propria casă, undeva ai auzit un vers și poți recunoaște o piesă, anonim pe stradă, inconfundabil pe scenă!

Primul Turneu Național Carla’s Dreams are loc în această toamnă.
Nu rata șansa de a trăi experiența unui concert în care muzica acestui proiect-fenomen a adunat milioane de vizualizări online și show-uri live organizate la cele mai înalte standarde.

concert carlas dreams decembrie 2018

O producție de pus pe repeat, un concert de trăit.

Pentru cumpărarea biletelor fizice, există un punct de vânzare la Casieria Casei de Cultură a Studenților, Carrefour sau Cărturești.

Concert Implant Pentru Refuz - lansare single & video – "Cer- Pământ"

22 decembrie 2018, Underground the Pub

 

Pe 22 decembrie ne reîntâlnim la Underground Pub. Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant Pentru Refuz care va fi lansat în 2019 prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip. Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între`deschis”, cea a featuringului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, CER-PĂMÂNT îl are ca invitat special in featuring pe Cătălin Chelemen – Coma; un prieten vechi şi drag dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”.

concert implant pentru refuz decembrie 2018

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:

- Octavian “Vita” Horvath – voce;
- Valentin “Freaky”Popescu – chitara voce;
- Razvan “Meshu” Nicov – chitara;
- Czifrak “Pista” Stefan - bas;
- Alexandru Hera – tobe