Iunie 22, 2021

Concerte in Iasi

Concert Omul cu șobolani, 13 martie 2020

Concert Omul cu șobolani

13 martie 2020, Bar B2

 

Omul cu șobolani (OCS) revin la Iași vineri seara, pe 13 martie, în promovarea celui mai nou single – „Singur împotriva nimănui”, al șaptelea de pe noul album „Fabrica de păpuși”. Concertul va avea loc la BarB2 (Bd. Ștefan cel Mare nr. 14, et. 2).

Biletele sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (earlybird – stoc limitat) și 50 de lei (presale. În limita stocului rămas, la intrare prețul biletelor va fi de 60 de lei.

Videoclipul "Singur împotriva nimănui" este al 37-lea din cariera OCS și este regizat de Serghei Chiviriga, în rolul principal apărând dansatorul și coregraful Arcadie Rusu. Producția a fost realizată de Stay Sharp Film. Lista completă a creditelor se găsește în descrierea videoclipului de pe YouTube.

concert omul ciu sobolani 13 martie 2020

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

În 2019 Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de păpuși. Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcție muzicală a formației – un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Nu rata așadar concertul OCS de la Iași! Hai pe 13 martie în BarB2 să te reîntâlnești cu formația și să asculți live cel mai nou single „Singur împotriva nimănui”!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,

Concert Coma, 7 martie 2020

Concert Coma

7 martie 2020, Underground Pub

 

Coma a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Korn ,Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) , Born from Pain , Skunk Anansie. Biohazard, Dog eat dog,

Trupa ii reuneste, in 2018, pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara. ).
uborg e alături de cei cu bun-gust muzical, primii- veniți la concert au o bere inclusa in prețul biletului!
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,

concert coma 7 martie 2020

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!