Noiembrie 30, 2020

Concerte in Iasi

Concert Luiza ZAN și Jazzpar Trio „Live Jazz in Iași”, 21 noiembrie 2019

Concert Luiza ZAN și Jazzpar Trio „Live Jazz in Iași”

21 noiembrie 2019, Casa de Cultură a Studenților

 

Luiza ZAN și Jazzpar Trio vor susține un concert extraordinar intitulat „Live Jazz in Iași”. În deschiderea evenimentului vor evolua cele mai reprezentative formații studențești de gen afirmate în ultimii ani în „orașul celor șapte coline”: Ana Maria Alexa & Răzvan Pîrvu, Jazzissimo, C.A.L.I. Quartet, Sandu Bantaș - Tudor Amarandei – Cristian Bantaș Trio, F.I.C.S. Jazz Quintet, KARMS.

Concertul, prezentat de renumitul realizator radio – TV Florian Lungu, este programat joi, 21 noiembrie, ora 19, la sala „Gaudeamus”, Casa de Cultură a Studenților Iași, în cadrul „Zilelor Clubului de Muzică Richard Oschanitzky”, manifestare ajunsă la ediția a XII-a, cu implicarea efectivă a Ministerului Tineretului și Sportului, Casei de Cultură a Studenților Iași, Clubului de Muzică „Richard Oschanitzky” și a Universității de Arte „George Enescu” Iași. Concertul aniversar se dorește a fi o întâlnire în timp și spațiu între membrii mai vechi și mai noi ai clubului, spre a rememora și a aduce în atenția publicului personalitatea și creația ilustrului muzician Richard Oschanitzky ( 1939 – 1979 ), de la a cărui naștere se împlinesc, anul acesta, 80 de ani.

Concert jazz live Luiza Zan si Jazzpar Trio

Accesul în sala se face pe bază de invitație pe care o puteți ridica de la agenția de bilete de la Casa de Cultură a Studenților din Iași.
Pentru mai multe informații sunați la 0232410615.

Concert Vita de vie, 8 noiembrie 2019

Concert Vita de vie

8 noiembrie 2019, Underground Club

 

Vița de Vie celebreaza alături de fani 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei – FENOMENTAL. Celebrăm 20 de ani de FENOMENTAL cu o ediţie şi producţie specială a acestuia: prin remasterizarea acestuia şi prima apariţie pe vinil a unui album Vița de Vie.

FENOMENTAL este piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie (VdV).

FENOMENTAL este cel mai bine vândut album VdV - aproape 1.000.000 de exemplare - și cel mai premiat.

FENOMENTAL este albumul care a propulsat VdV în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată.

FENOMENTAL este albumul care a ajuns să definească VdV cel mai bine, ca trupă, în ochii publicului.

Albumul FENOMENTAL a fost integral produs în Essen - Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fara niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul Vinolamine.

concert Vita De vie 8 noiembrie 2019 Iasi

Vița de Vie FENOMENTAL XX înseamnă:
- Adrian Despot – chitară şi voce
- Sorin Tănase – tobe
- Cezar Popescu - chitară
- Adrian Ciuplea – bass
- Mihai Ardelean – clape

Open doors: 21.00
- VIŢA DE VIE: 22.15

Bilete disponibile via Eventbook la următoarele valori:
- 60 lei pre-sale
- 80 lei pe 8 noiembrie.

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial
https://www.instagram.com/vita_de_vie/

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!