Iunie 20, 2019

Concerte in Iasi

Concert Bogdan Ioan, 2 februarie 2019

Concert Bogdan Ioan

2 februarie 2019, Skin Music Lounge

 

Ladies, gentleman, boys and girls, câștigătorul concursului “Vocea României” din acest an, va concerta live pe scena clubului nostru!

Bogdan Ioan este născut în Constanța, însă a studiat Arhitectura la Iași. Fiind fan înfocat al lui Michael Jackson, în urmă cu câțiva ani a început sa studieze vocea și mișcările megastarului, devenind un adevărat fenomen după prima apariție la Vocea României!

Concert Bogdan Ioan 2 februarie 2019

Se anunță o seară plină de energie și fiori pe care nu poți să o ratezi! Te așteptăm alături de noi pe 2 februarie pentru a ne bucura de un show legendar!

The show starts after 11:30!
Intrare: 20 lei
Rezervari: 0748-130.500

Concert Holograf, 14 februarie 2019

Concert Holograf

14 februarie 2019, Casa de Cultura a Studentilor

 

Muzica holografilor a traversat generatii, hiturile lor sunt decor pentru povestile de iubire ale parintilor si copiilor, o performanta la care viseaza orice artist.

Vino la concertul extraordinar Holograf pe 14 februarie 2019 la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vei redescoperi super hiturile ”Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, ”Ochii tai”, ”Vine o zi”, ”Si baietii plang cateodata”, ”Ti-am dat un inel”.

concert holograf 14 februarie 2019 Iasi

Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna si Romeo Dediu vin in orasul tau cu un show ca o declaratie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani intre Holograf si public.

Image

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obtine informaţii detaliate despre evenimentele ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.).

De asemenea incercăm să vă oferim informații despre locurile de petrecere a timpului liber din oraşul nostru (restaurante, pizzerii, cafenele, baruri, cluburi, pub-uri, muzee, case memoriale etc.).

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!