De unde putem descărca adeverința de vaccinare

Cum putem descărca adeverința de vaccinare

Cei care s-au vaccinat și din diverse motive au nevoie de mai multe exemplare ale adeverinței de vaccinare pot obține una in format pdf accesând registrul vaccinărilor. Adeverința de vaccinare se poate descărca de pe site-ul https://adulti.renv.ro/users/login. Pașii care trebuie urmați sunt explicați mai jos.

cum putem obtine adeverinta de vaccinare iasi 365

Adeverința de vaccinare se poate descărca de pe site-ul https://adulti.renv.ro/users/login. Trebuie dat clic pe butonul roșu din stânga unde scrie „Apasă aici obținerea adeverinței electronice de vaccinare” și va apărea o pagină despre stocarea informațiilor cu date personale.

cum putem obtine adeverinta de vaccinare 1

Trebuie bifate cele două căsuțe, că am citit și că suntem de acord cu termenii și condițiile, și apoi apare un câmp unde vom completa codul numeric personal și numărul de telefon pe care l-am folosit și la programarea în platformă.

cum putem obtine adeverinta de vaccinare 3

Apăsăm „autentificare cu CNP” și vom primi imediat pe telefon un SMS cu un cod format din șase cifre pe care îl vom introduce în următoarea căsuță.

cum putem obtine adeverinta de vaccinare 4

Vom fi anunțați că putem să descărcăm adeverința electronică, dăm clic pe câmpul verde și imediat vedem documentul, pe care îl putem salva pe calculator sau telefon sau îl putem tipări direct.

cum putem obtine adeverinta de vaccinare 5

Documentul conține date de identificare, tipul de vaccin administrat, data la care a fost făcut vaccinul (prima doză și rapelul) și date despre centrul de vaccinare unde am fost imunizați atât în limba română, cât și în limba engleză .

cum putem obtine adeverinta de vaccinare 6