Octombrie 22, 2021

TV

Scandal la Vocea Romaniei 2015

Noua editie a emisiunii de talente Vocea Romaniei a debutat cu un moment penibil in care unul din concurenti  a cedat nervilor si a inceput sa tune si sa fulgere pentru ca nu a fost ales de nici unul dintre jurati. Din pacate pentru el, Bartos a tras ponoasele, din cauza noului format, si a trebuit sa il conduca pe interpret pana la iesirea din platouri.

liviu bazu vocea romaniei

”Lasă-mă, bai, sunteți derbedei! O să spun peste tot ce este această emisiune.

Cum să nu se întoarcă la melodia asta și la cum o cânt eu. Eu sunt o legendă! Ați făcut-o special! Eu cânt, tată, eu nu mă joc! Sunt singurul din România care cântă Al Jarreau (n.r. - stil muzical). Eu cânt, nu se poate așa ceva. Asta nu se poate termina asa”, a spus bărbatul, extrem de nervos, după care a părăsit studioul.

Dueluri Vocea Romaniei - 8 Noiembrie

Dueluri Vocea Romaniei  - 8 Noiembrie

Sa fiu sincer toate vocile pe care eu unul le-as fi vrut sa le vad mai departe au fost eliminate. Favorita mea principala cu toate ca nu are vocea care ar fi putut castiga concursul era Teodora Morosanu. O tipa simpatica care a interpretat destul de bine in prima etapa,  insa care in cea a duelurilor a venit aranjata cam ciudat si care a avut de cantat un cantec care mie personal nu mi-a placut deloc si care nici nu cred ca i se potrivea. Pot sa spun ca l-am injurat bine pe Moga.

Lasand deoparte simpatiile personale si revenind la dueluri pot spune ca duelul care a electrizat concursul si mai ales publicul a fost cel dintre Iulian Canaf si Andrei Ion. Nu am deloc ureche muzicala si nici nu pot emite o parere subiectiva insa impresia mea personala a fost faptul ca Iulian este un cantaret dupa ureche care nu cred ca interpreteaza o melodie de doua ori in acelasi fel. Asta e impresia mea. Oricum cei doi au fost de nota zece pe scena iar impresia mea era ca cele doua voci se completau perfect. Insa desi sunt iesean si ar trebui sa tin cu Canaf totusi eu unul l-as fi ales pe Andrei Ion.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!