Vocea Romaniei

Dupa emisiunile concurs "Dansez pentru tine", "Romanii au talent" iata ca cei de la ProTV au aparut pe piata cu un al treilea show, Vocea Romaniei.

Marele castigator al talent showului Vocea Romaniei este Stefan Stan din echipa lui Smiley

Regulile concursului

Timp de 15 saptamani emisiunea ne va capta atentia, acesta putand fi urmarit martea de la ora 20:15 si duminica in reluare. Pentru cei care nu cunosc modul de desfasurare al acestuia trebuie sa va spun ca are trei etape distincte. Astfel in prima etapa,  cea a a auditiilor pe nevazute juriul care este format din Loredana, Smiley, Moga si cu Horia Brenciu isi vor alege vocile pe care in urmatoarele etape vor trebui sa le indrume. Alegerea aceasta se va face pe navazut caci fiecare din cei patru vor sta cu spatele la cel care va interpreta pe scena. Dupa aceasta etapa se va trece in cea de a doua, cea a dueturilor. Iar ultima etapa este cea a show-rilor life unde interpretii vor canta in direct.

1 noiembrie Astazi incep "Confruntarile" la Vocea Romaniei. Astfel in aceasta etapa a supershowlui cei 4 antrenori vor fi nevoiti sa renunte la 7 din cei 12 concurenti din echipa lor. Astfel cei 5 norocosi vor merge in etapa finala- etapa show-urilor live.

Astfel din cei 12 concurenti din fiecare echipa se vor forma 6 duete care vor da 6 concurenti castigatori ai duetelor. Din cei 6, se vor alege 2 cei mai slabi care vor canta din nou melodia lor de la auditiile pe nevazute. Iar unul din ei va merge mai departe.

Despre juriu nu cred ca trebuie sa spun prea multe lucruri caci marea majoritate dintre voi ii cunoasteti destul de bine. Iata-i totusi pe cei patru care vor incerca sa aduca noi voci pe firmamentul muzicii romanesti.

Update Dueluri runda 3  - 15 noiembrie

Cristina Vasiu vs Lucia Dumitrescu

A fost duelul "pustoaicelor" sexy din acest concurs cea care a fost aleasa sa mearga mai departe fiind Cristina Vasiu (19 ani). Cele doua au interpretat piesa Lady Marmalade a Christinei Aguilera

duel-vocea-romaniei-cristina-lucia

Oana Brutaru vs Andra Covaleov

Unul din dueluri care a dezamagit pe antrenori si in special pe Loredana care nu a fost multumita de evolutia celor doua. Piesa interpretata de duet a fost Only Girl in the World a Rihannei

duel-vocea-romaniei-Oana-Andra

Liviu Teodorescu  vs Georgiana Mototolea

Piesa aleasa de Marius Moga pentru acest duel a fost melodia lui Michael Jackson "You are not alone".Liviu Teodorescu a fost ales sa mearga mai departe.

duel-vocea-romaniei-liviu-georgiana

Robert Patai vs Vlad Gliga

Robert si Vlad au interpretat piesa "All for love" iar cel care a fost ales sa mearga mai departe este Robert Patai

duel-vocea-romaniei-robert-vlad

Alexandra Craescu vs Ana Maria Flutur

"O partitura complexa, pe care o veti gasi incitantă", asta le-a propus Loredana concurentelor Alexandra Craescu  22 ani, si Ana Maria Flutur , 24 ani, pe care le-a provocat la duel cu o piesă a Celinei Dion: "I drove all night". Alexandra Craescu a mers mai departe.

duel-vocea-romaniei-alexandra-ana-maria

Mihai Popistasu vs Brigita

Cei doi buni prieteni au cantat piesa "I need your love" - Lady Antebellum iar alesul lui Smiley a fost Mihai Popistasu

duel-vocea-romaniei-Briggita-Mihai

Irina Tanase vs Lucian Darie

Cam dubioasa dupa parerea mea alegerea Irinei ( nu ii contest deloc vocea) in detrimentul lui Lucian. parerea mea e ca cei din juriu sau din staff au dorit eliminarea "cantaretilor profesionisti"

duel-vocea-romaniei-lucian-irina

 

Dragos Chircu vs Daniel Lazar

Dragos Chircu a fost ales sa mearga mai departe iar pierzatorul este unul din categoria mai sus mentionata a "cantaretilor profesionisti"

 duel-vocea-romaniei-dragos-daniel

Dueluri Vocea Romaniei 8 noiembrie - runda 2

Iulian Canaf vs Andrei Ion

Cel care va continua in concurs este Iulian Canaf . Cei doi au interpretat cantecul "Sailing"

duel-vocea-romaniei-Iulian-Andrei

Loredana Cavasdan vs Teodora Morosanu

Preferata mea, Teodora a fost eliminata, cea care va continua concursul fiind Loredana. Cele doua s-au duelat cantant cantecul So what

duel-vocea-romaniei-loredana-teodora

 

Oana Radu vs Andreea Crepcia

Cele doua au interpretat in duet melodia lui Beyonce "Halo" iar Marius Moga a ales ca Oana sa mearga mai departe in concurs.

duel-vocea-romaniei-andreea-oana

Alexandra Penciu vs Alina Toma

Cele doua au interpretat in duet melodia lui Annie Lennox "Why" iar preferata Loredanei pentru a continuarea concursului a fost Alexandra

duel-vocea-romaniei-alexandra-alina

Maximilian Muntean vs Marian Vasilescu

Maximilian va continua concursul tecand de aceasta etapa la fel ca fratele sau:Sebastian Muntean. Melodia care le-a fost aleasa pentru duel a fost "Hey Jude"

duel-vocea-romaniei-marian-maximilian

Daniel Dragomir vs Beatrice Vladan

Cei doi au interpretat in duet melodia  "It takes two" iar Horia  l-a ales pe Daniel

duel-vocea-romaniei-daniel-beatrice

Aldo Blaga vs Andrei Ciobanu

Cei doi au interpretat in duet melodia  "Tell me why" iar Moga  l-a ales pe Aldo Blaga

duel-vocea-romaniei-aldo-andrei

Marcel Lovin vs Antony Icuagu vs Gabriel Radu Tran

Din pacate din cauza ca una din concurente a renuntat la aprticiparea la concurs Smiley a fost nevoit sa recurga la un tertip pentru a alege doi concurenti: astfel in loc de duo a fost un trio din carea fost descalificat doar unul. Cei trei au cantat cantecul "Sosick"

duel-vocea-romaniei-gabriel-antony-marcel

Dueluri Vocea Romaniei 1 noiembrie - runda 1

Iuliana Puschila vs Krisztina Koszorus

Pentru a merge mai departe a fost aleasa Iuliana Puschila. Melodia cantata de cele doua concurente a fost "Just like a tattoo"

duel-vocea-romaniei-iuliana-Kristina

Stefan Stan vs Florina Nitulescu

Cel care va continua in concurs este Stefan Stan. Cei doi au interpretat cantecul "One reason"

duel-vocea-romaniei-Stefan-Florina

Sebastian Muntean vs Irina Gorga

Cel care a fost preferat sa mearga mai departe a fost Sebastian Muntean. Cantecul cantat de acest duo a fost "Broken strings"

duel-vocea-romaniei-Sebastian-Irina

Aminda vs Ana Odagiu

Aminda este cea care a fost castigatoare. Simpatica mi s-a parut bunica Amindei care a venit sa o incurajeze la ambele parti ale concursului desi este destul de in varsta

duel-vocea-romaniei-Aminda-Ana

Cristian Sanda vs Aura Pohoata

Pentru a merge mai departe in concurs a fost ales Cristian Sanda. Cei doi s-au duelat interpretand cantecul "Cry me a river"

duel-vocea-romaniei-Cristian-Aura

Catalin Dobre vs Ionel Istrati

Preferatul lui Smiley pentru a ii ramane in echipa a fost Catalin Dobre. Cei doi s-au duelat cantant cantecul Beat it

duel-vocea-romaniei-Catalin-Ionel