Dueluri Vocea Romaniei 1 noiembrie

Duelurile de la Vocea Romaniei de pe 1 noiembrie

Update Primele dueluri. S-a ajuns la o etapa cam ingrata pentru cei patru jurati: etapa duelurilor. Drept dovada in acest sens l-am avut pe Horia Brenciu care, atunci cand a trebuit sa aleaga intre Iuliana si Krisztina acestuia i-au dat lacrimile. Trebuie sa recunoastem ca cele doua concurente care, in perioada pregatirilor chiar s-au imprietenit au avut o interpretare de senzatie. Pentru a putea fi ajutati la pregatirea duelurilor fiecare din cei din juriu si-a luat cate un ajutor. Astfel in ajutorul celor patru au venit Dana Dorian, Randi, Alex Velea si Monica Anghel.

Din aceasta prima etapa a duelurilor cel mai mult mi-a parut rau de iesirea lui Ionel Istrati. Eu personal, cred ca ar fi meritat sa ramana in concurs, insa asta e o parere a unei persoane fara nici un fel de pregatire muzicala, deci ramane o simpla optiune a mea.

Iuliana Puschila vs Krisztina Koszorus

Pentru a merge mai departe a fost aleasa Iuliana Puschila. Melodia cantata de cele doua concurente a fost "Just like a tattoo"

 duel-vocea-romaniei-iuliana-Kristina

Stefan Stan vs Florina Nitulescu

Cel care va continua in concurs este Stefan Stan. Cei doi au interpretat cantecul "One reason"

duel-vocea-romaniei-Stefan-Florina

Sebastian Muntean vs Irina Gorga

Cel care a fost preferat sa mearga mai departe a fost Sebastian Muntean. Cantecul cantat de acest duo a fost "Broken strings"

duel-vocea-romaniei-Sebastian-Irina

Aminda vs Ana Odagiu

Aminda este cea care a fost castigatoare. Simpatica mi s-a parut bunica Amindei care a venit sa o incurajeze la ambele parti ale concursului desi este destul de in varsta

duel-vocea-romaniei-Aminda-Ana

Cristian Sanda vs Aura Pohoata

Pentru merge mai departe in concurs a fost ales Cristian Sanda. Cei doi s-au duelat interpretand cantecul "Cry me a river"

duel-vocea-romaniei-Cristian-Aura

 Claudiu Mirea vs Vlad Stoia

Surpriza se pare ca a fost eliminarea lui Vlad Stoia care in acest duel ar fi avut sanse mai mari decat Claudiu Mirea. Cantecul interpretat de cei doi a fost "Every breath you take"

duel-vocea-romaniei-Vlad-Claudiu

Catalin Dobre vs Ionel Istrati

Preferatul lui Smiley pentru a ii ramane in echipa a fost Catalin Dobre. Cei doi s-au duelat cantant cantecul Beat it

duel-vocea-romaniei-Catalin-Ionel

 

 

Din aceeasi categorie