"Tell me" - trupa Partial

"Tell me" -  trupa Partial

Trupa Partial a lansat pe data de 26.10.2011, primul single de pe viitorul EP, ce va fi lansat in cursul anului 2012.

tell-me-partial-feat-b-blue

Trupa PARTIAL ia nastere la inceputul anului 2006 sub componenta Slym si Safu, doi frati talentati ce promit multe. Trupa castiga un concurs din Bucuresti la care a participat trimitand un demo. Juriul care i-a selectat pe cei de la Partial a fost format din Grasu XXL, Cabron, Puya, Icsu,Tina si Anthony. Trupa Partial a fost invitata in studio-urile Radio Lynx (Bucuresti) unde a inregistrat o piesa si a cantat live alaturi de Don Baxter.

Intre timp Slym si Antidot fiind buni prieteni inca din copilarie, au colaborat  impreuna in concerte, piese. Antidot a castigat tot la Radio Lynx concursul pentru cele mai bune versuri si a fost invitat live in emisiune alaturi de Vlad Dobrescu (C.T.C) si Icsu (Explicit). Primul album a fost lansat in 2006 numit "Un inceput" dupa care "Poarta din rai " (mixtape 2007).

La inceputul anului 2008, Safu paraseste trupa insa se ocupa in continuare de productia instrumentala a acesteia. Slym, colaborand demult timp cu Antidot, hotaraste de comun acord cu acesta sa reinfiinteze trupa.