"Tell me" - trupa Partial

"Tell me" -  trupa Partial

Trupa Partial a lansat pe data de 26.10.2011, primul single de pe viitorul EP, ce va fi lansat in cursul anului 2012.

tell-me-partial-feat-b-blue

Trupa PARTIAL ia nastere la inceputul anului 2006 sub componenta Slym si Safu, doi frati talentati ce promit multe. Trupa castiga un concurs din Bucuresti la care a participat trimitand un demo. Juriul care i-a selectat pe cei de la Partial a fost format din Grasu XXL, Cabron, Puya, Icsu,Tina si Anthony. Trupa Partial a fost invitata in studio-urile Radio Lynx (Bucuresti) unde a inregistrat o piesa si a cantat live alaturi de Don Baxter.

Intre timp Slym si Antidot fiind buni prieteni inca din copilarie, au colaborat  impreuna in concerte, piese. Antidot a castigat tot la Radio Lynx concursul pentru cele mai bune versuri si a fost invitat live in emisiune alaturi de Vlad Dobrescu (C.T.C) si Icsu (Explicit). Primul album a fost lansat in 2006 numit "Un inceput" dupa care "Poarta din rai " (mixtape 2007).

La inceputul anului 2008, Safu paraseste trupa insa se ocupa in continuare de productia instrumentala a acesteia. Slym, colaborand demult timp cu Antidot, hotaraste de comun acord cu acesta sa reinfiinteze trupa.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!