Balul Bobocilor Universitatea de Arte “George Enescu”

6 decembrie Club Skye

 

Balul bobocilor incepe sa fie, de la an la an, mai mult decat un concurs, este deja un concept ce ia amploare si ofera momente deosebite, spectacole de neuitat si o atmosfera placuta. Balul de anul acesta vine in sustinerea si promovarea studentilor/absolventilor Universitatii de Arte dar si a artistilor ieseni.

Tema balului: Fashion Week, ofera atat publicului cat si spectacolului in sine, posibilitatea de evidentiere a creativitatii si a exprimarii libere.

Asociatia Studentilor de la Universitatea de Arte “George Enescu” te invita sa defilezi alaturi de cele 6 perechi de boboci intr-o seara plina de glamour, eleganta si haute couture.

In cadrul spectacolului se vor promova si 2 colectii vestimentare, create de studentii de la sectia : Design de Textile si Design Vestimentar, de la Universitatea de Arte, colectii premiate cu numeroase premii.

Cand? Marti, 6 decembrie 2016. Unde? In Club Skye. Atmosfera va fi intretinuta de Trupa Memories.

balul bobocilor Universitatea de Arte George Enescu

Dress code: Fashion, Haute couture, Creativitate. Fii cat mai creativ din punct de vedere al vestimentatiei si te premiem!

Bilet– 20 lei. Bilet in seara balului– 25 lei (Mentionam ca pretul biletului include si participarea la tombola balului).
Numere de contact pentru achizitionarea biletelor:
0756-491.598 – Daria,
0753-364.206 – Alina,
0756-410.605 – Rafael.