MC FEST

1 februarie 2018, Underground Pub

 

MC FEST este inițiativa și manifestația a 10 tineri ieșeni, care cred cu tărie că starea de bine este un factor important în viața fiecărui individ și te invită la o doză de distracție, voie bună, muzică bună și oameni frumoși, alături de:

Mos Martin - un tânăr ieșean, îndrăgostit de tradițiile românești, care îmbină muzica underground și folclorul cu un aport de energie haiducească. Acesta și-a început cariera în anul 2012 alături de Studio AȘA, iar accesiunea lui este vizibilă prin piesele cu care și-a încântat publicul de-a lungul anilor și prin multitudinea de festivaluri muzicale la care a participat, atât în țară, cât și peste graniță.

mc-fest-underground-februarie 2018

Double H (Helmuth Manolache) - un tânăr artist care a pornit pe un drum pe care alții doar îl visează, înființând Studio AȘA în anul 2012, reușind să impresioneze publicul cu o multitudine de proiecte muzicale, foarte variate atât ca subiect, cât și ca flow.

Sorescu - un tânăr care evoluează de la o piesă la alta, care își transpune convingerile și părerile într-o asemănare, uneori prea izbitoare, cu lumea contemporană. Acesta este în curs de lansare a albumului "Decor".

EdONE - ultimul material a artistului este mixtape-ul "Universul poetic", artistul este originar din Cernavoda, dar este stabilit in Iași alături de familia Studio ASA.

Blue Madhouse - o trupă de blues rock înființată în septembrie 2017 și formată din 5 adolescenți talentați: Dominic Roca (tobe), Erica Chirilă (chitara lead și voce), Ana Maria Cojocaru (pian), Călin Olanuta (chitară ritm) și Ștefan Tomșa (bass).

Suport artisti:
20 lei (până pe 31 ianuarie)
25 lei (la intrare)

Contact bilete:
Adelina Elena Ezariu 0734-241.791
Cosmin Ursarescu 0720-027.400