Stand Up Comedy cu Marius Covache, Huțupaşu Viorel si Alexandru Sasha Robu 25 februarie 2018

Stand Up Comedy cu Marius Covache, Huțupaşu Viorel si Alexandru Sasha Robu

25 februarie 2018, Oxford Pub

 

Marius Covache aka “țiganul ăla mustăcios de la iUmor” cum i se spune mai nou, care se remarcă prin glume autoironice culese din experientele proprii sau din aberațiile pe care i le spune prietenul lui imaginar.

Total întâmplător și fără nicio legatură cu fraza de dinainte, Marius Covache este realizator al emisiunii “Mi-e foame” si “Farse pe bune” alături de Cristian Dumitru.

stand-up-oxford-februarie 2018

Huțupaşu Viorel a deschis show-uri pentru cei mai cunoscuti comedianti din tara si stapaneste foarte bine autoironia. Cu siguranta ti-l amintesti de la emisiunea iUmor, unde a facut senzatie!!

Alexandru Sasha Robu este un tanar comediant cu o copilarie extrem de urata, iar legenda spune ca la fiecare gluma de-ale lui se naste un copil in China!

Suport Artist: 25 lei.
Rezervari: 0743-941.209

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!