Decembrie 06, 2023

Balul bobocilor Facultatea de Matematică, 22 noiembrie 2018

Balul bobocilor Facultatea de Matematică

22 noiembrie 2018, Underground the Pub

 

Facultatea de Matematică din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” vă invită și în acest an , la Balul Bobocilor desfășurat în UNDERGROUND THE PUB , pe data de 22 Noiembrie 2018 , petrecere unde concurenții vor avea o serie de probe în vederea alegerii titlului de “Miss & Mister Matematică”, aceștia reprezentând personaje din cadrul Cinematografiei.

Alături de boboceii noștri și alături de publicul prezent in seara respectivă, atmosfera va fi întreținută și de caștigătoarea ediției precedente, ce ne va încânta cu vocea ei, în continuarea căreia va urma și o minunată trupă care ne va impresiona cu un moment artistic.

balul bobocilor facultatea de matematica 2018 

După spusele: “Ce e mai bun rămane la final” , invitatul nostru , Dragoș Udilă (aka. Uddi), va fi prezent și ne va ajuta ca această seară să rămână una de neuitat .

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare pentru a arăta că “matematicienii” știu a se distra!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!