Februarie 26, 2021

Clubbing

Balul Bobocilor Facultatea de Informatica 27 noiembrie Club Skye

Balul Bobocilor Facultatea de Informatica

27 noiembrie Club Skye

 

Anul acesta așteptăm toți studenții să ni se alăture la Balul Bobocilor al Facultății de Informatică Iași pe ritmuuri dee rock'n'roooll!

Atmosfera va fi susținută de Mădălina Lefter, precum și de cele cinci echipe de boboci care aspiră spre titlul de Miss și Mister. După concertul Mădălinei Lefter ne vom distra cu Dj Line - Mc/Dj Marco & VJ Andrei.

balul bobocilor facultatea de informatica

Biletele se put cumpăra din holul Facultății de Informatică (corpul C) cu 12 lei precum și în seara evenimentului din club Skye (15 lei).

( Cei care și-au cumpărat deja bilet trebuie să vină în holul Facultății de Informatică [corpul C] să îl schimbe)

NOU:
1. La achizitionarea unui bilet la prețul de 20 lei din holul Facultății de Informatică (corpul C) primesti un card Stud Pass - The way for students!
2. Fiecare bilet este insoțit de un voucher la Starnet!

Rezevări : 0747-328.754 (Simina)

Balul bobocilor electronisti 23 noiembrie

Balul bobocilor electronisti

23 noiembrie Casa de Cultura a Studentilor 19:00

 

Liga Studentilor Electrotehnisti VA INVITA la Balul Bobocilor 2015 care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) .

Va fi o atmosfera OldSchool care ne va trimite in vremurile placute de odinioara , in momentele de neuitat pe care le petreceam pe bancile SCOLII .

balul bobocilor electrotehnisti 2015

Ne vom distra impreuna atat in timpul spectacolului cat si dupa la un AFTER PARTY special , intr-un decor marca OldSchool pe foaierul Casei de Cultura a Studentilor in care invitatul nostru special Bogdan Bobo Ioan ne va tine in priza pana la final .

Contact : Nati 0727-453.060

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!