Februarie 26, 2021

Clubbing

10 ani de Acaju, 11 august 2018

10 ani de Acaju

11 august 2018

 

Au trecut deja 10(zece) ani. O întreagă aventură plină de nopți nedormite, prietenii legate pe viață, proiecte născute și crescute la maturitate, dimineți cu cafele și seri cu long island-uri și multe, multe momente de ținut minte și povestit nepoților.

Acaju este suma tuturor oamenilor care au ținut la noi și și-au lăsat amprenta într-un colț sau altul, într-un fel sau altul, în acești mulți, mulți ani. Care au luat câte puțin din spiritul locului și l-au transformat în ceva infinit mai frumos și apoi au dat înapoi prin gânduri și fapte, ajutând locul să crească. O relație constantă de simbioză.

10 ani de acaju iulie 2018

Ne pregătim să aniversăm această cifră rotundă în același spațiu deschis, sub cerul liber, pe muzici diverse și cu activități reprezentative nouă. Recreăm mood-ul tipic acajunesc în spațiul de la Baza FEG.

Invităm toți oamenii cu drag de acaju să vină să sărbătorească alături de noi anii din urmă și cei care pândesc de la orizont.

Momentan vă spunem data și locația, dar revenim pe parcurs cu toate detaliile legate de muzică și activități.

All the love,
Acaju

Opening Party, 18 mai 2018, Tiki Village

Opening Party  

18 mai 2018, Tiki Village

 

Tiki Village dă startul verii și a petrecerilor de neuitat cu un Opening Party la dublu! Au pregătit două zile de distracție, două petreceri incendiare și invitați pe măsură. 2 X Double Trouble!

VINERI, 18 mai, râdem și dansati până la răsărit alături de prietenii noștri Adrian Eftimie și Dj Optick!

opening party tiki village mai 2018

SÂMBĂTĂ, cu aceeași energie vibrantă, va distrati cu Midi Culture și Moonsound. Cunoscuți și plăcuți pentru colaborările cu Pascal Junior și prezența lor pe marile scene alături de ATB, Pagal, Federico Locchi și alte nume importante ale muzicii electronice, vor fi prezenti sâmbătă 19 mai la Tiki Village!

Așa că, party lovers, ne vedem la Tiki!

Prețul biletelor achiziționate în avans ce include accesul Vineri + Sâmbătă este de 35 de lei.
Rezervari la: 0743-663.902

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!