Februarie 26, 2021

Clubbing

Stand up comedy cu Anisia și Serghei 4 februarie 2018, Oxford Pub

Stand up comedy cu Anisia și Serghei

4 februarie 2018, Oxford Pub 19:00

 

Duminică 4 februarie, ora 19 se râde în hohote pentru că avem seară de stand up cu Anisia și Serghei.

Stand uip anisia andrei februarie 2018

După ce a uimit juriul de la "Românii au talent" cu glumele și carisma ei și juriul de la "Te Cunosc de Undeva" cu vocea și impersonificările ei, Gafton Anisia revine acolo unde se simte cel mai bine și anume alături de voi. Și nu vine singură, vine alături de colegul ei Serghei, moldoveanul carismatic pe care îl recunoașteți din clipurile virale de pe net.

Anisia și Serghei stand up comedy show !
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Contribuție pentru artiști: 25 de lei
Rezervări și informații: 0743-941.209

MC FEST 1 februarie 2018 Underground Pub

MC FEST

1 februarie 2018, Underground Pub

 

MC FEST este inițiativa și manifestația a 10 tineri ieșeni, care cred cu tărie că starea de bine este un factor important în viața fiecărui individ și te invită la o doză de distracție, voie bună, muzică bună și oameni frumoși, alături de:

Mos Martin - un tânăr ieșean, îndrăgostit de tradițiile românești, care îmbină muzica underground și folclorul cu un aport de energie haiducească. Acesta și-a început cariera în anul 2012 alături de Studio AȘA, iar accesiunea lui este vizibilă prin piesele cu care și-a încântat publicul de-a lungul anilor și prin multitudinea de festivaluri muzicale la care a participat, atât în țară, cât și peste graniță.

mc-fest-underground-februarie 2018

Double H (Helmuth Manolache) - un tânăr artist care a pornit pe un drum pe care alții doar îl visează, înființând Studio AȘA în anul 2012, reușind să impresioneze publicul cu o multitudine de proiecte muzicale, foarte variate atât ca subiect, cât și ca flow.

Sorescu - un tânăr care evoluează de la o piesă la alta, care își transpune convingerile și părerile într-o asemănare, uneori prea izbitoare, cu lumea contemporană. Acesta este în curs de lansare a albumului "Decor".

EdONE - ultimul material a artistului este mixtape-ul "Universul poetic", artistul este originar din Cernavoda, dar este stabilit in Iași alături de familia Studio ASA.

Blue Madhouse - o trupă de blues rock înființată în septembrie 2017 și formată din 5 adolescenți talentați: Dominic Roca (tobe), Erica Chirilă (chitara lead și voce), Ana Maria Cojocaru (pian), Călin Olanuta (chitară ritm) și Ștefan Tomșa (bass).

Suport artisti:
20 lei (până pe 31 ianuarie)
25 lei (la intrare)

Contact bilete:
Adelina Elena Ezariu 0734-241.791
Cosmin Ursarescu 0720-027.400

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!