Nu toate lucrurile se învata in scoala!

Nu toate lucrurile se învata in scoala!

AIESEC România invită studentii să descopere lucruri pe care nu le-au învătat în scoală, prin participarea la un internship plătit în stăinătate. Sub sloganul ”Nu toate lucrurile se învată în scoală!”, studentii din cele 14 orase în care AIESEC este prezent - Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara – vor avea ocazia să afle mai multe despre oportunitătile aduse pe piată, adresate exclusiv tinerilor si studentilor si se vor putea înscrie pentru un astfel de program până în data de 4 august.

nu-toate-lucrurile-se-invata-in-scoala

Programul Global Internships se adresează studentilor aflati în an terminal sau proaspăt absolventi, ce doresc să câstige experientă în domeniul studiat. Programul vizează în special persoanele specializate în domenii precum IT, Marketing, Management, Inginerie si Pedagogie, care au cel putin o experientă de lucru anterioară, fie pe durată scurtă sau lungă. Durata minimă a unui astfel de stagiu de practică este de 3 luni, iar cea maximă de 18 luni, iar aplicantii au libertatea de a-si singuri destinatia.

Pornind de la mesajul central pe care AIESEC încearcă să îl transmită studentilor în tară, se pot regăsi ilustratii ce contin învătături ale oricărei persoane plecate în străinătate, prin programul de internship-uri plătite, în diverse cafenele sau restaurante locale din cele 14 orase mentionate anterior. Tinerii îsi pot face o fotografie lângă acele ilustratii, pe care dacă o postează pe facebook cu hashtag-ul #vreausaplec #AIESECRomania sunt considerati aplicanti ai acestui program.