Lansare carte - Constantin Costache - MAYDAY 14 septembrie Carturesti Palas Mall

Lansare carte - Constantin Costache - MAYDAY

14 septembrie Carturesti Palas Mall 18:00

            Si MAREA si OMUL au tainele lor. Nici MAREA, nici OMUL nu doresc ca acestea sa ramâna ascunse pe vecie.  Acesta este motto-ul pe care Constantin Costache, comandant de cursa lunga, l-a ales pentru MayDay, cartea pe care el o caracterizeaza in cuvinte putine ca fiind “cartea unui marinar, cu si despre marinari.”

lansare-carte-may-day

            El ne marturiseste ca secretul tariei marinarului consta în a sti sa-si foloseasca timpul pe mare. A sta inert, cu gândurile zburând aiurea, înseamna sa te abandonezi, putin cate putin, în bratele disperarii. Constantin Costache spune ca a inteles asta vazând pe mare oameni topiti de griji sau de dor, oameni care-si faceau probleme chiar atunci când acestea nu existau.

            Vineri, 14 septembrie 2013, începând cu ora 18:00, va invitam la Carturesti – Palas Mall Iasi, ca sa descoperim împreuna mai multe despre marinarii de ieri si de azi, despre tatii, sotii, prietenii sau fiii nostrii. Oameni ale caror vieti trec si se petrec mai mult in larg, decât pe uscat. Oameni aflati la cârma gigantilor de fier care, uneori, devin vulnerabili în fata naturii. Oameni care admit ca, daca ar avea sansa de a o lua de la capat, ar alege tot marinaria. Oameni de la care învatam ca pasiunea întrece pericolul.

 Invitat: Liviu Antonesei